هشدار احمدی نژاد درباره نفوذ «شبکه دشمن»
رئیس دولت بهار گفت : معلوم نیست که ۸۵ میلیون نفر جمعیت ایران چکاره هستند؟ چند نماینده که هر کدام چند هزار رای آورده اند، خودشان می بُرند و می دوزند. در سیاست خارجی هم که مردم اصلا نقشی ندارند ... باند خودروسازان اجازه نمی دهند شما سیاست را عوض کنید!
دولت بهار نوشت : رئیس دولت بهار گفت : معلوم نیست که ۸۵ میلیون نفر جمعیت ایران چکاره هستند؟ چند نماینده که هر کدام چند هزار رای آورده اند، خودشان می بُرند و می دوزند. در سیاست خارجی هم که مردم اصلا نقشی ندارند ... باند خودروسازان اجازه نمی دهند شما سیاست را عوض کنید!

احمدی نژاد در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی استان گیلان طی سخنانی گفت:
*انقلاب ۵۷ یک اتفاق بزرگ بود اما باید ببینیم که چرا به اینجا رسیدیم. بعضی ها می خواهند بگویند که این اتفاق از اساس غلط بود، در حالی که این تصور اشتباهی است زیرا ممکن نیست که یک ملت همه با هم و در یک فضای معنوی و اتحاد، به میدان بیایند و تصمیمی غلط بگیرند. انقلاب ملت ایران قطعا تصمیم درستی بوده است.
*در شب رفراندوم جمهوری اسلامی، شهید مطهری در تلویزیون تصریح کرد که «معنای جمهوری اسلامی آن است که هرچه مردم خواستند انجام می شود. یک عده می گویند مردم اشتباه می کنند، اما من می گویم که حتی اگر مردم اشتباه کنند باز همان باید اجرا شود. صدبار هم اگر مردم اشتباه کنند باز باید همان اجرا شود تا مردم رشد کنند زیرا اصل بر این است که مردم یاد بگیرند و رشد کنند». دشمنان انقلاب ایشان و امثال ایشان را از مردم گرفتند و اکنون چهل سال است که به روزمرگی افتاده ایم. این را باید در کنار سازمان دشمن قرار بدهیم که از ۲۰۰ سال قبل در داخل کشور جای پای خود را محکم کرده و دست هم نخورده است.
*احمدی نژاد به ردپای شبکه دشمن برای پیشگیری از اجرای طرحهای اساسی و بزرگ در کشور اشاره کرد و افزود: در ۴۰ سال گذشته، دشمن حرفهای خود را از دهان برخی افراد مشخص بیرون کشیده است. لازمه ساختن کشور، دوستی و همکاری سازنده با همه کشورهای دنیا و بویژه همسایگان است. در دولت های نهم و دهم ما با کشورهای همسایه و منطقه دست دوستی می دادیم و با هم پروژه تعریف می کردیم، قرارداد همکاری می بستیم و سعی می کردیم روابط برادرانه مان را توسعه دهیم اما به طور مثال هربار فردی که سمت بالایی هم داشت، صدایش را بلند می کرد که بحرین متعلق به ایران است و باید برگردد، در نتیجه ما برای کاهش آثار سوء این حرف از ذهن مقامات آن کشور، باید چندین سفر انجام می دادیم و تا این موضوع را سامان می دادیم، فرد دیگری ادعای ارضی ایران نسبت به آذربایجان را مطرح می کرد.
*وی بیان این حرف ها را نتیجه اقدامات برنامه ریزی شده دشمن و زمینه سازی برای نفوذ صهیونیست ها در منطقه و کشورهای همسایه دانست و افزود: اسرائیل برای ایجاد پایگاه در کشورهای همسایه، به این حرفها نیاز دارد تا آنها را از ایران بترساند و در سایه این ترس، خود را دوست آنها وانمود سازد. صهیونیست ها، بخشی از نقشه خود علیه ایران را در خود ایران اجرا می کنند زیرا شبکه دشمن در کشور ما حضور دارد و کارش را جلو می برد، بنابراین اگر ما به حضور اسرائیل در منطقه اعتراض داریم باید بدانیم که بستر بخشی از این حضور از داخل ایران آماده می شود.
*بله الان نارضایتی خیلی زیاد است، ممکن است انفجارهایی هم اتفاق بیفتد ولی لزوما به نفع کشور نباشد. تغییر زمانی سودمند است که عموم مردم نسبت به امر جایگزین، کاملا توجیه باشند تا بعدا بتوانند پیگیری و نظارت کنند که اتفاقات گذشته دوباره تکرار نشود. اصلا نیازی به درگیری نیست. وقتی همگان متوجه شدند که دقیقا کجا می خواهیم برویم؟ آن زمان، تغییرات سریع اتفاق می افتد و از خود پایداری نیز نشان می دهد و این امر تضمین می کند که دوباره ارتجاع حاصل نشود.
*وی تمرکز ثروت و قدرت و چند برابر شدن حجم دولت نسبت به قبل از انقلاب را مورد سوال قرار داد و گفت: معلوم نیست که ۸۵ میلیون نفر جمعیت ایران چکاره هستند؟ چند نماینده که هر کدام چند هزار رای آورده اند، خودشان می بُرند و می دوزند. در سیاست خارجی هم که مردم اصلا نقشی ندارند. در یک مقطع کوتاهی، در موضوع هسته ای همه ملت آمدند و خواسته خود را فریاد زدند و یک تاثیری در سیاست خارجی گذاشتند اما الان هیچکس نمی داند که در سیاست خارجی چه می گذرد؟ با چه کسی داریم می جنگیم، با چه کسی داریم دوست می شویم؟ طالبان می آید و می رود و مردم هم نقشی ندارند. اگر از مردم ایران سوال کنیم که آیا موافقید ایران از طالبان حمایت کند تا بر افغانستان حاکم شود؟ چند درصد با آن موافقت دارند؟ وقتی مردم در جریان تصمیم گیری نیستند برای چه کسی دارید کار می کنید؟ اگر می خواهیم وضع کشورمان اصلاح شود، تمام اینها را باید تبیین کنیم.
*احمدی نژاد کمک به استقرار طالبان در افغانستان را اشتباه تاریخی دولت ایران توصیف کرد وافزود: این طالبان بستر رشد داعش و القاعده است و آنها هم به سرعت دارند خودشان را سازماندهی می کنند. اصلا استقرار طالبان، اگر ده تا هدف داشته باشد، هدف اول آنها زدن جمهوری اسلامی است. به نظر من آمریکا جمهوری اسلامی را فریب داد و پاکستان و بقیه کشورها کمک کردند و طالبان خیلی راحت آمدند و بر حکومت تکیه زدند. اصلا تیری شلیک نکردند و مهمترین ماموریت آنها نیز زدن ایران است و الّا آمریکا آنها را با ۸۰ میلیارد دلار اسلحه مستقر نمی کرد. به نظرم خطر اصلی آنجاست.
تبلیغات متنی
-
گل زودهنگام بارسلونا نوکمپ را از شادی منفجر کرد
-
جو زیبای استادیوم نوکمپ پیش از شروع الکلاسیکو
-
استوری پریسیمای سریال ستایش برای روز جهانی مادر
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
فرهاد مجیدی با تنفس مصنوعی مورایس برگشت!
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
تیپ متفاوت بازیگر سریال کلینیک رویا کنار دریا
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
ماکرون از یک ماموریت امنیتی با ایران حرف زد
-
چشمک توپچیها به قهرمانی با ضربه چکشی
-
اولین واکنش به خبر تاسیس پایگاه اسرائیل در عراق
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
خانم بازیگر مشهور ازدواج کرد
-
جریمه طرح ترافیک مشخص شد
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
گل زودهنگام بارسلونا نوکمپ را از شادی منفجر کرد
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
گزارش سیانان از دستور رهبر انقلاب درباره مذاکره
-
ادعای نتانیاهو: وارد ایران میشویم و اورانیوم را خارج میکنیم!
-
ترامپ: من نگفتم عملیات رزمی علیه ایران تمام شده
-
واکنش همتی به افزایش نرخ دلار: منطقی بود
-
فوری؛ پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد
-
پوتین: ایران پیشنهاد رقیقسازی اورانیوم را داد
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
-
ماجرای تعمیر خانه یک خانم مسن توسط رسول خادم
-
ادعای امارات درباره شلیک پهپاد به خاک این کشور
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
اقدام عجیب خبرگزاری فارس در موضوع اینترنت
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
درپد خدا بر تو مرد ایرانی هستی