۱۲۴۳۵۸۴
۱۰۲۶
۱۰۲۶
پ

جزئیات بازداشت یک مدیر رده بالای دولتی

رییس کل دادگستری استان مرکزی از بازداشت یکی از معاونین اداره کل صمت استان خبر داد.

همشهری آنلاین: رییس کل دادگستری استان مرکزی از بازداشت یکی از معاونین اداره کل صمت استان خبر داد.

حجت الاسلام موسوی با اعلام این خبر افزود: در پی بررسی و گزارش حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان مرکزی، یکی از معاونین اداره کل صمت استان مرکزی بازداشت شد .

وی افزود: اتهامات وی مالی بوده و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شده، لیکن تحقیقات در این خصوص ادامه دارد و هنوز امکان اظهار نظر نهایی پیرامون ابعاد پرونده حتی در مرحله دادسرا میسر نیست و بازپرس پرونده در حال انجام تحقیقات مربوطه است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: بدیهی است پس از تکمیل فرآیند تحقیقات و روشن شدن زوایای بیشتر، مراتب به اطلاع عموم خواهد رسید .

وی در پایان با تاکید بر عزم و اراده دستگاه قضایی در برخورد بی اغماض با فساد در تمامی ابعاد بدون توجه به فرد و جایگاه اشخاص و با در نظر گرفتن قانون و احقاق حقوق عامه، از برخورد قاطع دادگستری استان مرکزی با قانون شکنان و مفسدان خبر داد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج