۱۲۶۱۶۴۲
۴۶۹۳
۴۶۹۳
پ

جزئیات ناآرامی‌ها و تیراندازی در اندیمشک

فرماندار شهرستان اندیمشک گفت: حدود ۱۰ تا ۱۵ نفر از جوانان محلی با آتش زدن لاستیک اقدام به شلوغ کاری در محله‌ خود کردند.

همشهری آنلاین: فرماندار شهرستان اندیمشک گفت: حدود ۱۰ تا ۱۵ نفر از جوانان محلی با آتش زدن لاستیک اقدام به شلوغ کاری در محله‌ خود کردند.

اغتشاش

 پیمان جهانگیری فرماندار شهرستان اندیمشک در رابطه با خبر شلوغی در شهر اندیمشک، اظهار کرد: حدود ده تا پانزده نفر از جوانان محلی با آتش زدن لاستیک اقدام به شلوغ کاری در محله‌ خود کردند.

وی افزود: وقتی ماموران نیرو انتظامی برای آرام کردن‌ آن‌ها ورود می‌کنند اقدام به تیراندازی سمت ماموران کردند.

فرماندار شهرستان اندیمشک گفت: این شلوغی‌ها فقط در یک محله از شهر اتفاق افتاد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج