احتمال تعقیب قضایی نیوشا ضیغمی به دلیل این رفتار
در روزهای اخیر ویدیویی از نیوشا ضیغمی در فضای مجازی منتشر شده که نشان می دهد او با شیشه شیر به یک بچه آهو شیر می دهد، اقدامی که واکنش تند بسیاری از کاربران را در پی داشت.
روزیاتو: در روزهای اخیر ویدیویی از نیوشا ضیغمی در فضای مجازی منتشر شده که نشان می دهد او با شیشه شیر به یک بچه آهو شیر می دهد، اقدامی که واکنش تند بسیاری از کاربران را در پی داشت. علاوه بر کاربران شبکه های اجتماعی، اکنون یک وکیل دادگستری می گوید که اقدام خانم نیوشا ضیغمی در دادن شیر به یک بره حیات وحش در محیطی سربسته اقدامی مجرمانه محسوب می شود و قابلیت پیگرد کیفری دارد.
محمد داسمه، وکیل حامی محیط زیست در مورد ویدیوی منتشر شده توسط نیوشا ضیغمی یکی از بازیگران سینمای ایران با یک گونه حیات وحش ، تصریح کرد: وضعیت حقوقی تهیه فیلم و عکس از حیات وحش که مصداق نگهداری این گونه ها در منزل است، کاملا در قانون مشخص شده است.
وی افزود: بند ج ماده ۱۰ قانون شکار و صید عنوان می کند «حمل، عرضه، فروش و صدور جانوران وحشی زنده یا کشته و اجزای آنها بدون کسب پروانه و یا مجوز از سازمان محیط زیست جرم محسوب می شود» و در اینجا حمل و عرضه حتی با فروش، تفکیک شده و در حقیقت نمایش دادن به هر شکلی مصداق رکن مادی عرضه تلقی می شود.

این کارشناس حقوق محیط زیست با اشاره به اینکه این فیلم حتی اگر در باغ وحش هم تهیه می شد مصداق ترویج قاچاق حیات وحش و تخلف محسوب می شود، بیان داشت: باغ وحش ها دارای دستورالعمل ها و ضوابطی هستند که مسوولان آن موظف به رعایت آنها هستند.
نه تنها قابلیت پیگیرد کیفری دارد بلکه حکم «تلف حکمی» هم دارد
داسمه تاکید کرد: این اقدام قابل تعقیب به لحاظ کیفری است مجازات کیفری هم دارد اما در کنار این بعضی از قضات اندیشمند معتقدند که این مساله نه تنها قابلیت پیگرد کیفری دارد بلکه حکم «تلف حکمی» هم دارد با این توضیح که اگر فردی اقدام به نگهداری یک گونه از حیات وحش بکند و آن گونه به خاطر نگهداری در کنار انسان خوی وحشی گری و در حقیقت نقش اکولوژیکی خود را در هنگام بازگشت به طبیعت از دست داده باشد باید فرد مجرم جریمه تلف شدن آن را نیز بپردازد.
وکیل حامی محیط زیست با اشاره به نمونه هایی از صدور چنین حکم هایی در برخی از دادگاه های کشور، اضافه کرد: ما باید ببینیم که این عکس و ویدیو منتشر شده توسط این بازیگر در چه مکانی بوده و آیا در منزل خود اقدام به گرفتن این عکس کرده است یا در منزل فرد دیگر که در هر دو صورت مجرمانه بودن آن محرز است اما اگر در منزل فرد دیگری این اتفاق افتاده باشد آن فرد نیز مجرم تلقی می شود و به لحاظ قانونی باید پاسخگوی اقدام غیرقانونی خود مبنی بر نگهداشت یک گونه حیات وحش باشد.

وی تاکید کرد: به نظر نمی رسد افرادی مانند چهره های سینمایی و تلویزیونی و سلبریتی ها نسبت به این امر ناآگاه باشند اما اینکه چرا اقدام به چنین کارهایی می کنند سوالی است که باید خود آن ها به آن پاسخ دهند. روی دیگر این مساله جنبه ایجابی آن است و ما در موارد متعددی به مسایلی برخوردیم که در آن جوامع محلی و برخی از افراد مشهور به جوانب علمی تبعات مداخله آنها در طبیعت یا حیات وحش آشنا نیستند و این مساله باید از طریق صداو سیما و رسانه های جمعی به آن پرداخته شود.
وکیل حامی محیط زیست گفت: در بحث باغ وحش ها اما انتقاد اصلی به سازمان محیط زیست و دفتر حیات وحش است زیرا وظیفه نظارت بر باغ وحش ها بر عهده سازمان محیط زیست است و اگر اتفاقی در این مجموعه ها رخ دهد سازمان محیط زیست با آن برخورد نکند در حقیقت این مجموعه مرتکب ترک فعل شده و می تواند پیگرد قضایی داشته باشد.
این کارشناس حقوق محیط زیست با اشاره به اینکه روند رسیدگی به جرم در دادسرا در ابتدا به صورت محرمانه پیش می رود و احتمال دارد دستگاه قضایی نسبت به این مساله ورود جدی داشته باشد، افزود: علاوه بر تخلفات افراد بسیاری از باغ وحش های ما در بحث نظارت نیز رها شده اند و باید سازمان محیط زیست به این مساله توجه جدی داشته باشد.
تبلیغات متنی
-
ترامپ توقف موقت «پروژه آزادی» را اعلام کرد
-
ترکیه از موشک بالستیک قارهپیما رونمایی کرد
-
تصمیم قطعی اینترنت را شعام گرفت یا دولت؟
-
فاجعه بزرگ برای فرهاد مجیدی در امارات
-
فال روزانه چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
روبیو از پایان عملیات خشم حماسی در ایران گفت
-
تغییر چهره باورنکردنی زلاتان جلبتوجه کرد
-
دقایقی پیش، زلزله ۵ ریشتری این استان را لرزاند
-
شمار جانباختگان حادثه غرب تهران اعلام شد
-
تصاویر جدید از محل فرود هواپیمای آمریکا در دشت مهیار
-
آرسنال یک صعود تاریخی را در امارات جشن گرفت
-
ادعای اسرائیل درباره ۴ چهره تصمیمگیرنده در ایران
-
ویدئو عجیب فارس از دیدار مستقیم قالیباف و ترامپ
-
جزئیات تازه منتشر شده از محل شهادت لاریجانی
-
جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات یک فرمانده
-
ترامپ توقف موقت «پروژه آزادی» را اعلام کرد
-
روبیو از پایان عملیات خشم حماسی در ایران گفت
-
دقایقی پیش، زلزله ۵ ریشتری این استان را لرزاند
-
شمار جانباختگان حادثه غرب تهران اعلام شد
-
آرسنال یک صعود تاریخی را در امارات جشن گرفت
-
ادعای اسرائیل درباره ۴ چهره تصمیمگیرنده در ایران
-
ویدئو عجیب فارس از دیدار مستقیم قالیباف و ترامپ
-
جزئیات تازه منتشر شده از محل شهادت لاریجانی
-
نطق تازه صدراعظم آلمان درباره ایران جلبتوجه کرد
-
بندهای قطعنامه آمریکا و ۵ کشور عربی علیه ایران منتشر شد
-
تحرکات تازه برای پایان آتشبس آمریکا با ایران
-
پیام قرارگاه خاتم درباره حمله احتمالی امارات به ایران
-
۲ عاملی که ممکن است پشت حملات به امارات باشد
-
واکنش رسمی به شایعات اختلاف پزشکیان و سپاه
-
ماجرای قتلی که در ساعات اخیر خبرساز شد
-
جمله خبرساز ترامپ درباره زمان پایان جنگ با ایران
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
دو شغلی که این روزها پرطرفدار شده است
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
سه زن بالای ۵۰ سال سینمای ایران که این روزها بیننده دارند
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
پاسخ ترامپ به ادعای نقض آتشبس توسط ایران
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
ماجرای قتلی که در ساعات اخیر خبرساز شد
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
حالا با دادگاهی کردن خانم ضیغمی کل مشکلات ملت حل میشه!!!
اخه چرا نباید یه هنرمند تو این کشور لااقل مثل مردم باشه
این نابازیگران بی استعداد رنگو روغنی برا تبلیغات همه کاری میکنند
اینجا که مشخصه یه گردشگاه عمومیه!
ذهنتو ریست که خیلی چیزای بدی توش هست
کجای کارش اشکال داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟