۱۳۴۲۷۵۲
۲۲۴۴
۲۲۴۴
پ

انتقاد مکارم شیرازی از نرخ سود وام سفر اربعین

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید به پرداخت وام اربعین از سوی بانک‌ها با سود ۲۳ درصد واکنش نشان داد و آن را غیر عادلانه برشمرد.

«مبلغ» نوشت:  آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید به پرداخت وام اربعین از سوی بانک‌ها با سود ۲۳ درصد واکنش نشان داد و آن را غیر عادلانه برشمرد.

5898530 (1)

به نقل از از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در پاسخ در مورد وام اربعین، آورده است:

در صورتی که بانک مبلغی وام به زائر بدهد که زائر به وکالت از بانک جنسی مثل ارز به صورت نقد بخرد سپس همان جنس را به وکالت از بانک به صورت اقساط و با قیمت بیشتر به خودش بفروشد و این کار به صورت جدی باشد اشکالی ندارد ولی به یقین سود ۲۳ درصد عادلانه نیست.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج