۱۳۵۳۸۰۵
۳۹۰۶
۳۹۰۶
پ

هشدار جدی بایدن به شهروندانش درباره ایران

جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده، روز دوشنبه ٢٧ شهریور پس از آزادی پنج زندانی دوتابعیتی ضمن استقبال از آزادی آنها، از شهروندان آمریکایی خواست به ایران سفر نکنند.

دیده‌بان ایران: جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده، روز دوشنبه ٢٧ شهریور پس از آزادی پنج زندانی دوتابعیتی ضمن استقبال از آزادی آنها، از شهروندان آمریکایی خواست به ایران سفر نکنند.

جو بایدن،رئیس‌جمهور آمریکا از سلطان عمان و امیر قطر بابت کمک به آزاد شدن پنج فرد بازداشت‌شده در ایران به عنوان بخشی از توافق مبادله زندانی میان تهران و واشنگتن تشکر کرد.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج