۱۳۷۷۶۹۳
۱۵۹۱
۱۵۹۱
پ

زنِ بی‌حجاب، زنِ مفت و فقط ابزار جنسی است

روزنامه کیهان خطاب به بی حجابها پیامی منتشر کرد. در این پیام آمده است:هموطن بی‌حجابم! از تو متنفر نیستم! ولی امروز که وسط پاساژ راه می‌رفتی و چشم مردهای هوسران را به خود جلب کرده بودی که هیچ کدامشان تو را باشرافت نمی‌دانند، فقط دلم برایت سوخت

برترین‌ها: روزنامه کیهان خطاب به بی حجابها پیامی منتشر کرد. در این پیام آمده است: هموطن بی‌حجابم! از تو متنفر نیستم! ولی امروز که وسط پاساژ راه می‌رفتی و چشم مردهای هوسران را به خود جلب کرده بودی که هیچ کدامشان تو را باشرافت نمی‌دانند، فقط دلم برایت سوخت که چطور از این همه حق، حق آرامش، حق امنیت، حق محیط پاک، حق مترو و اتوبوس امن، حق خانواده سالم و... فقط حق برهنگی را به عنوان حقوق زن به خورد تو داده‌اند! در چشم این مردان، زنِ بی‌حجاب، زنِ مفت و بی‌ارزش و فقط ابزار جنسی است و بس. در نظر مردها، زن فقط و فقط به‌خاطر حیا و پاکی‌اش، به‌خاطر علم و ایمانش، جذابیت حقیقی دارد، نه به‌خاطر برهنه بودنش!

5898773

 

 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج