۱۳۹۰۲۴۸
۲ نظر
۵۴۰
۲ نظر
۵۴۰
پ

ترفند تشخیص آبلیموی اصل از تقلبی

آبلیمو، نه تنها به عنوان یک افزودنی معمولی، بلکه به عنوان یک عنصر اساسی در آشپزی شناخته می‌شود و از آنجا که استفاده از مواد غذایی تازه در هر شرایطی برای سلامت ما ملاک مهمی است، پس نباید به راحتی فریب متقلبین تولید آبلیمو را بخوریم؛ البته که شناسایی آبلیموی طبیعی از آبلیموهای مصنوعی و مخلوط‌شده می‌تواند مشکلی پیچیده باشد از این رو، در این بخش قصد داریم به شما بگوییم که چگونه با استفاده از چند ترفند ساده و ابزارهای موجود در خانه می‌توانید آبلیموی طبیعی و اصیل را از محصولات تقلبی و کیفیت پایین تشخیص دهید.

 

نمناک: آبلیمو، نه تنها به عنوان یک افزودنی معمولی، بلکه به عنوان یک عنصر اساسی در آشپزی شناخته می‌شود و از آنجا که استفاده از مواد غذایی تازه در هر شرایطی برای سلامت ما ملاک مهمی است، پس نباید به راحتی فریب متقلبین تولید آبلیمو را بخوریم؛ البته که شناسایی آبلیموی طبیعی از آبلیموهای مصنوعی و مخلوط‌شده می‌تواند مشکلی پیچیده باشد از این رو، در این بخش قصد داریم به شما بگوییم که چگونه با استفاده از چند ترفند ساده و ابزارهای موجود در خانه می‌توانید آبلیموی طبیعی و اصیل را از محصولات تقلبی و کیفیت پایین تشخیص دهید.

ترفند تشخیص آبلیموی اصل از تقلبی

وجود پرز و دانه‌های لیموترش

یکی از ویژگی‌های آبلیموی طبیعی، وجود پرز و دانه‌های لیموترش در آن است. در واقع، تقریباً نیمی از محتوای آبلیموی طبیعی از پرزهای داخل لیموترش تشکیل شده است که در بخش انتهایی شیشه قرار گرفته‌اند.

رنگ و ظاهر آبلیمو

آبلیموی طبیعی رنگی روشن‌تر و صحیح‌تر نسبت به آبلیموهای مصنوعی دارد. هنگامی که به آبلیموی طبیعی زدید، رنگ سبز و زنده‌ای در ته نشین شده‌اش مشاهده می‌شود، در حالی که آبلیموهای شیمیایی عمدتاً رنگ زرد داشته و رنگشان خشک به نظر می‌رسد.

ترشی طعم آبلیمو

یکی از ویژگی‌های آبلیموهای طبیعی، ترشی کمتر آن است. می‌توان با خوردن یک قاشق از آبلیموی طبیعی، بدون ایجاد ترشی شدید، تازگی و اصالت آن را تجربه کرد. در مقابل، آبلیموهای مصنوعی ترشی بیشتری دارند و با خوردن یک قاشق از آن، ترشی شدیدی احساس می‌شود.

تغییر طعم و رنگ در هوا

آبلیموهای طبیعی در هوای گرم یا تحت تأثیر نور آفتاب، سریعاً تغییر می‌کنند. طعم و رنگشان تاریک‌تر می‌شود و به طعم آبغوره نزدیک می‌شود. این در حالیست که آبلیموهای مصنوعی به همین اندازه تغییر نمی‌کنند و رنگ آن‌ها به طرز چشم‌گیری تغییر نمی‌کند.

حواستان به ترفند متقلبین باشد

با وجود اینکه ترفندهای شناسایی آبلیمو تقلبی از اصل را گفتیم، بد نیست ترفند متقلبین برای خنثی کردن حتی این ترفندها را هم بدانید.

آبلیمو های که پرز دارند اما طبیعی نیستند

همانطور که در ابتدای این مطلب هم گفته شد، آبلیمویی که دارای پالپ یا پرزهای مرکبات باشد، به عنوان طبیعی و سالم شناخته می‌شود. به همین دلیل، متقلبان اغلب پالپ لیموترش را به آبلیمو اضافه می‌کنند تا آن را به شکلی طبیعی و اصیل به نظر برسانند پس از هر برند و فروشگاهی، آبلیمو نخرید.

هر ترشی، ترشی آبلیمو نیست

از جمله روش‌های متداول برای تقلب در تشخیص آبلیموهای طبیعی، استفاده از جوهر لیمو و اسید سیتریک است. در این روش، آب با استفاده از جوهر لیمو و اسید سیتریک ترش‌مزه می‌شود و به آن کمی رنگ خوراکی اضافه می‌شود تا ظاهری واقعیت‌نما مانند آبلیمو ایجاد شود. همچنین با افزودن کمی نمک و اسانس، سعی می‌شود تا هیچ اختلاف ظاهری یا حسی در مقایسه با آبلیموهای طبیعی به وجود نیاید.

آبلیمو تلخ، تقلبی نیست

نکته اصولی که باید به آن توجه داشته باشید این است که تلخی آبلیمو نشانگر تقلبی بودن آن نیست. به همین علت، این عامل نمی‌تواند به عنوان یک معیار قطعی در تشخیص آبلیموی طبیعی و تقلبی مورد استفاده قرار گیرد. در واقع، در فرآیند تهیه آبلیمو از دستگاه‌های بزرگی استفاده می‌شود که با ایجاد فشار بر پوست لیمو، ممکن است طعم نهایی آن کمی تلخ شود. از این رو، وجود تلخی در آبلیمو نشانگر تقلب نمی‌باشد و نمی‌توان آن را به عنوان شاخصی قطعی برای تشخیص آبلیموی طبیعی یا تقلبی در نظر گرفت.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ناشناس

      ایده های شما اصلا کار بردی نیست

    • سبحان محمدیان

      چی شد آخر؟
      هرچی که گفتین رو بعدش دوباره نقض کردین که!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج