۱۳۹۶۱۵۵
۳۲۴
۳۲۴
پ

مرغ سوخاری را با این روش ویژه درست کنید

مرغ سوخاری یا کنتاکی یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.

فرارو: مرغ سوخاری یا کنتاکی یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.

مرغ سوخاری را با این روش ویژه درست کنید

امروز فست‌فود‌ها در تمام دنیا جایگاه ویژه‌ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا‌های سنتی به سمت غذا‌های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فست‌فود‌ها صرف‌نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن‌ها می‌شود. مرغ سوخاری یا مرغ معروف به کنتاکی یکی از فست فود‌های خوشمزه و بسیار محبوب به خصوص در میان کودکان است. شما می‌توانید مرغ سوخاری را با روشی آسان و بسیار ویژه در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. این مرغ سوخاری طعم بسیار متفاوتی دارد. اگر دوست دارید این مرغ سوخاری خاص و خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ بدون استخوان: ۲ عدد

خامه صبحانه: ۱ پاکت

تخم مرغ: ۱ عدد

آرد سفید گندم: ۱ پیمانه

آب لیمو ترش تازه: نصف ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، پودر سیر و زردچوبه: به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری

برای درست کردن این مرغ سوخاری خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید. می‌توانید از فیله مرغ هم برای این غذا استفاده کنید. حالا مرغ برش خورده را داخل یک کاسه بریزید و خامه صبحانه را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، پودر سیر و زردچوبه را اضافه کنید و مرغ را به خوبی هم بزنید تا کاملا با خامه و ادویه‌ها مخلوط شود. تخم مرغ و آب لیمو ترش را هم در آخر داخل مرغ بریزید و باز هم بزنید. حالا روی مرغ را با سلفون بپوشانید و ظرف مرغ را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

بعد از این مدت زمان مرغ را از یخچال خارج کنید. آرد سفید را داخل یک ظرف بریزید و مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، پودر سیر و زردچوبه را داخل آرد بریزید و آرد را خوب هم بزنید. تکه‌های مرغ را یکی یکی بیرون بیاورید و داخل آرد بغلتانید. مقداری روغن داخل یک قابلمه یا ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا تکه‌های مرغ را داخل روغن سرخ کنید و بعد روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافه‌اش کشیده شود. مرغ سوخاری خوشمزه و متفاوت شما در این مرحله آماده سرو است که می‌توانید آن را با هر نوع سسی که دوست دارید، میل کنید. نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ برای تهیه مرغ سوخاری می‌توانید از فیله مرغ یا مرغ مخصوص جوجه کباب استفاده کنید. اگر از ران مرغ استفاده می‌کنید، بهتر است پوست ران را جدا نکنید و با سیخ چوبی چند سوراخ روی ران مرغ ایجاد کنید تا مواد مرینت کاملا جذب ران شود.

۲ ـ میزان روغن باید به اندازه‌ای باشد که مرغ داخل آن شناور باشد؛ همچنین نباید تکه‌های مرغ هنگام سرخ شدن به هم بچسبند یا خیلی نزدیک به هم باشند تا فضای مناسب برای سرخ شدن داشته باشند.

۳ ـ بهتر است برای مزه‌دار کردن مرغ از پیاز تازه استفاده نکنید؛ زیرا پیاز بر اثر ماندن آب می‌اندازد و مرغ را آبدار می‌کند. به جای پیاز بهتر است از پودر پیاز یا پودر سیر برای مزه‌دار کردن مرغ استفاده کنید.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج