۱۴۵۷۷۱۴
۲۹۸۳
۲۹۸۳
پ

پیشنهاد برای آزمایش اولین بمب اتمی ایران

دیاکو حسینی کارشناس روابط بین الملل و فعال توئیتری نوشت: اسرائیل سه دلیل معتبر در اختیار ایران قرار داده که اولین بمب اتم را آزمایش کند.

خبرآنلاین: دیاکو حسینی کارشناس روابط بین الملل و فعال توئیتری نوشت: اسرائیل سه دلیل معتبر در اختیار ایران قرار داده که اولین بمب اتم را آزمایش کند.

دیاکو حسینی در توئیت خود نوشته است: با تضعیف حماس و حزب الله اسرائیل سه دلیل معتبر در اختیار ایارن قرار داده که اولین بمب اتم را آزمایش کند: اول ایجاد بازدارندگی در مرکز در فقدان بازدارنده بودن بازوهای پیرامونی.دوم، ابتکاری جایگزین برای ورود به جنگ تمام عیار با اسرائیل و سوم، نوسازی اهرم ها و پرستیژ مذاکراتی. 

6102275

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج