۱۵۰۴۰۸۳
۶۷۵
۶۷۵
پ

فردا کالابرگ الکترونیکی شارژ می‌شود

​به گفته سخنگوی طرح ملی کالابرگ الکترونیکی، خانوارهای دهک‌های اول تا سوم می‌توانند از فردا چهارشنبه ۲۰ فروردین از اعتبار تخصیصی برای خرید کالاهای اساسی خود استفاده کنند.

خبرفوری: به گفته سخنگوی طرح ملی کالابرگ الکترونیکی، خانوارهای دهک‌های اول تا سوم می‌توانند از فردا چهارشنبه ۲۰ فروردین از اعتبار تخصیصی برای خرید کالاهای اساسی خود استفاده کنند.

photo_2025-04-08_08-58-05

بر این اساس، دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر 50 هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر 350 هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج