۱۵۰۹۷۴۹
۵ نظر
۸۰۶
۵ نظر
۸۰۶
پ

پزشکیان: شناسایی علت انفجار، مقدم بر همه‌چیز است

رئیس‌جمهور ضمن اینکه از مسئولان مربوطه خواست که با هماهنگی شرکت‌های بیمه‌گذار، پیگیر احصای خسارت‌ها و پرداخت هر چه سریع‌تر آن‌ها باشند تا خسارت‌دیدگان و آسیب‌دیدگان بیش از این متضرر و از آسیب‌های وارده متأثر نشوند، گفت: «وزارت صمت نیز با شناسایی و جمع‌آوری دقیق اطلاعات خودرو‌هایی که در محدوده بندر از این انفجار آسیب دیده‌اند، با همکاری همه دستگاه‌ها، پیگیر کمک به جبران خسارت آنها باشد.»

برترین‌ها: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، صبح امروز چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت، در جلسه هیئت دولت، با تسلیت مجدد و آرزوی صبر برای خانواده‌های جانباختگان سانحه بندر شهید رجایی، طلب مغفرت برای درگذشتگان و ابراز همدردی با مجروحین این حادثه، از وزرای کشور و راه و شهرسازی، استاندار هرمزگان، نیرو‌های مسلح، نیرو‌های هلال احمر و همه کسانی که از اولین ساعات پس از حادثه، در روند امداد‌رسانی حضور داشتند و حس همدلی و وفاق را به نمایش گذاشتند، قدردانی کرد.

2551973_120

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، رئیس جمهور همچنین از همه کشور‌هایی که با دولت و ملت ایران در این حادثه ابراز همدردی کردند، قدردانی و از دولت روسیه بابت اعزام تجهیرات و نیرو‌های امدادی تشکر کرد.

پزشکیان در ادامه از مسئولان مربوطه خواست که با هماهنگی شرکت‌های بیمه‌گذار، پیگیر احصای خسارت‌ها و پرداخت هر چه سریع‌تر آنها باشند تا خسارت‌دیدگان و آسیب‌دیدگان بیش از این متضرر و از آسیب‌های وارده متاثر نشوند و گفت: وزارت صمت نیز با شناسایی و جمع‌آوری دقیق اطلاعات خودرو‌هایی که در محدوده بندر از این انفجار آسیب دیده‌اند، با همکاری همه دستگاه‌ها، پیگیر کمک به جبران خسارت آنها باشد.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش با بیان اینکه شناسایی علت و بستر وقوع این سانحه، مقدم بر شناسایی عامل و مقصر حادثه است، تصریح کرد: اگر ما به دنبال مقصر باشیم، انگیزه بیشتری برای پنهان‌کاری وجود خواهد داشت، لذا در وهله اول باید به دنبال شناسایی اشکالات و بستر‌های وقوع این حادثه باشیم، تا با رفع آنها، جلوی تکرار دوباره چنین فجایعی گرفته شود. در این راستا همه ارگان‌های درگیر باید با ارائه اطلاعات دقیق نهایت همکاری و همراهی را در مسیر شناسایی زمینه‌های وقوع و پیشگیری از تکرار این سانحه داشته باشند.

پزشکیان مسئله مهم دیگر را دپوی حجم انبوه کانتینر در بندر شهید رجایی عنوان کرد و با غیرقابل قبول توصیف کردن چنین رویه‌ای گفت: رئیس سازمان اداری و استخدامی به سرعت با انجام مطالعات تطبیقی و بررسی‌های مقایسه‌ای، از نحوه اداره بنادر و گمرکات در دیگر کشورها، برترین و موفق‌ترین تجربه‌ها را شناسایی و بر اساس اطلاعات به دست آمده، نسبت به اصلاح ساختارها، برنامه‌ریزی و شکل مدیریت بنادر و گمرکات کشور اقدام شود.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز با تکیه بر تکنولوژی‌ها و تجهیزات نوین، روند واردات کالا از خریداری در مبدأ، بارگیری، حمل، تخلیه، ترخیص تا توزیع به طور کامل و دقیق قابل رصد و پیگیری است و باید با انجام مطالعات تطبیقی، روند‌های واردات و صادرات در کشور هر چه سریع‌تر اصلاح شوند و به ویژه معطلی کالا در بنادر به صفر نزدیک شود.

پزشکیان در پایان سخنان خود یک بار دیگر از همه مسئولان مربوطه خواست، نهایت تلاش و دقت خود را به کار گیرند، تا با جبران سریع‌تر خسارات، آسیب‌دیدگان از این حادثه بیش از این دچار مشکل و سختی نشوند.

در این جلسه وزیر کشور گزارش مبسوطی از حادثه بندر شهید رجایی و آسیب‌شناسی صورت گرفته از مشکلات و نقائص ساختاری، برنامه‌ای و فرآیندی و مدیریتی اداره بنادر کشور ارائه کرد.

در جلسه امروز همچنین تعدادی از آیین‌نامه‌های مربوط به برنامه هفتم پیشرفت به تصویب رسید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فواد

    مااهالی بندرعباس از شماهم ممنونیم که پیراهن سفید پوشیدی اومدی یه سیر خندیدی نمک به زخمون پاشیدی و رفتی

  • ..

    اسکله های جدید بسازید .
    در مکران و سواحل وجاهای دیگر
    دیواره های ساحلی دریایی دست نیافتنی را تخریب و اسکله بزنید.

  • ایرانی

    لاپوشونی لاپوشونی

  • کوروش

    آقای پزشکیان غیر شناسایی علت انفجار.شما باس الان به مردم آسیب دیده بندر عباس همه جوره به خصوص مالی کمک کنید با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه

  • کوروش

    آقای پزشکیان غیر شناسایی علت انفجار.شما باس الان به مردم آسیب دیده بندر عباس همه جوره به خصوص مالی کمک کنید با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج