۱۵۱۰۱۵۱
۳۶۳۶
۳۶۳۶
پ

هانیه توسلی پس از ۳ سال با کنکل بازگشت

روز گذشته نخستین قسمت از سریال «کنکل» به نویسندگی و کارگردانی رامتین لوافی منتشر شد.

برترین‌ها: روز گذشته نخستین قسمت از سریال «کنکل» به نویسندگی و کارگردانی رامتین لوافی منتشر شد. بعد از سه سال قرار است با سریال «کنکل» بار دیگر شاهد بازی هانیه توسلی باشیم. بعد از «قلب یخی»، «شاهگوش»، «ابله»، «گیسو»، «زخم کاری» و «آکتور»، این ششمین نقش‌آفرینی او در شبکه نمایش خانگی خواهد بود.

آخرین حضور هانیه توسلی در شبکه خانگی به بازی در سریال «اکتور» برمی‌گردد. توسلی بعد از بازی در سریال «آکتور» و همراهی با نوید محمدزاده و احمد مهرانفر در سال ۱۴۰۱، سه سال در سینما و شبکه نمایش خانگی غایب بود. تنها حضور او در این مدت به بازی‌اش در یک اپیزود سریال «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟» سروش صحت برمی‌گشت. او در این سریال به‌صورت مهمان نقش کوتاهی داشت.

آخرین نقش‌آفرینی توسلی در سینما بازی او در فیلم «چرا گریه نمی‌کنی؟» به کارگردانی علیرضا معتمدی بود. در این فیلم نقش چندان پررنگی نداشت اما بازی‌اش بسیار به چشم آمد و یکی از نقاط مثبت فیلم بود. توسلی بعد از این فیلم دیگر در سینما حضور پیدا نکرد.

او از جمله بازیگرانی است که پس از سال ۱۳۸۸ دیگر در هیچ سریال تلویزیونی بازی نکرد و آخرین فعالیتش در این رسانه به بازی در سریال «شمس‌العماره» در سال ۱۳۸۸ برمی‌گردد.

«کنکل» یک سریال پلیسی است که در ۱۵ قسمت تولید شده و ماجرای آن به دزدی مواد اولیه گرانقیمت در یک کارخانه برمی‌گردد. باید دید نقش هانیه توسلی در این سریال چه خواهد بود. او در این سریال با بازیگرانی چون صابر ابر، مهدی پاکدل، ستاره پسیانی و پدرام شریفی همبازی است.

در ادامه به سراغ مرور برش‌هایی از قسمت نخست این سریال می‌رویم:

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج