۱۵۱۳۷۴۶
۷ نظر
۲۸۷۳
۷ نظر
۲۸۷۳
پ

نحوه عرضه گوشت تنظیم بازاری اعلام شد

بر اساس اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، حداکثر تا ۷ درصد از نیاز کشور به گوشت قرمز از طریق واردات با ارز ترجیحی تامین می‌شود. براساس اعلام وزارت جهاد، کالاهای وارداتی با این ارز به طور دقیق در مسیرهای تعیین‌شده توزیع می‌شوند.

اعتماد آنلاین: بر اساس اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، حداکثر تا ۷ درصد از نیاز کشور به گوشت قرمز از طریق واردات با ارز ترجیحی تامین می‌شود. براساس اعلام وزارت جهاد، کالاهای وارداتی با این ارز به طور دقیق در مسیرهای تعیین‌شده توزیع می‌شوند.

6182882

واردات گوشت در راستای سیاست‌های تنظیم بازار و حمایت از مصرف‌کنندگان، واردات گوشت قرمز با هدف جلوگیری از افزایش قیمت این کالای اساسی در دستور کار دولت قرار گرفت. این اقدام، در شرایطی که بازار داخلی با نوسانات قیمتی مواجه بوده، به‌عنوان راهکاری برای تعدیل قیمت‌ها اجرا شد.

بر اساس اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، بخشی از نیاز کشور به گوشت قرمز از طریق واردات و با استفاده از ارز ترجیحی تامین می‌شود. هدف اصلی از این واردات، نه پوشش کامل بازار، بلکه تامین بخشی از تقاضا با نرخ مناسب و جلوگیری از التهاب قیمتی در بازار داخلی است. هرچند واردات گوشت قرمز به منظور کنترل بازار صورت گرفته است، اما با تصمیم جدید دولت در راستای اصلاح سیاست‌های ارزی، مقرر شد تا ارز ترجیحی اختصاص‌یافته به واردات گوشت قرمز حذف شد. این اقدام، بخشی از برنامه گسترده‌تر دولت برای هدفمندسازی یارانه‌ها و مدیریت منابع ارزی عنوان شده است. بر این اساس، سهم ۷ درصدی واردات گوشت قرمز با ارز ترجیحی حذف خواهد شد.

 وزیر جهاد کشاورزی در  با تاکید بر لزوم شفافیت در توزیع کالاهای وارداتی با ارز ترجیحی گفت: این اقلام با قیمت مصوب و در شبکه‌های مشخص‌ شده توزیع می‌شوند و نظارت بر روند عرضه آن‌ها با همکاری نهادهای مسئول در حال انجام است.

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کالاهایی که با ارز ترجیحی وارد کشور می‌شوند، باید با نرخ مصوب و در شبکه توزیع مشخص به دست مصرف‌کننده برسند و این روند با نظارت وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت دادگستری و تعزیرات حکومتی پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به این که استفاده از ارز ترجیحی تنها برای بخشی از بازار هدف در نظر گرفته شده، گفت: حداکثر ۷ درصد از گوشت مورد نیاز کشور با استفاده از ارز ترجیحی وارد می‌شود و این سیاست صرفا برای تنظیم بازار است، نه این که همه مردم از گوشت وارداتی با نرخ یارانه‌ای بهره‌مند شوند.

نوری قزلجه با بیان این که هدف اصلی، حمایت از تولید داخلی است، افزود: واردات بی‌رویه، مغایر با منافع تولیدکنندگان داخلی است؛ به همین دلیل با تشکل‌های دامداری تفاهم کرده‌ایم که با افزایش تولید و همکاری در تنظیم بازار، زمینه کاهش واردات را فراهم کنیم.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پرسپولیس

    دروغ تحویل ملت ندهید خواهشاااا

  • کیوان

    این یارانه ها بیشتر نصیب رستوران‌ها می‌شود یارانه ها را مستقیم به مردم بدهید بهتر نتیجه می‌دهد و از دزدی‌ها جلوگیری میکند

  • mos

    بفرستم‌کجا ببینید ادمین محترم

  • mos

    ارزونترین و بهترین گوشت فقط در تهران پیدا میشه . اونم کیلویی ۲۷۵۰۰۰ تومن همون گوشت تو شهرستان ما بالای ۵۰۰هزار تومنه. عکس هم موجوده

  • بدون نام

    برای جلوکبابی برای قصابیها من نمی‌دانم در رس دولت یک آنسان عادل پیدا نميشود که پول همه یارانه را مستقیم به حساب مردم واریز خود مردم میدانن چه نیازی دارن خرید کنن نه مقام دار کرفتار نشود نه دولت

  • بهروز

    خاک بر سرتان با بازار مکاره تان

  • سما

    کاملا درسته

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج