۱۵۱۴۹۱۵
۵۶۵
۵۶۵
پ

چه کسانی نباید انبه بخورند؟

اگر انبه را فقط به‌خاطر طعم شیرین و بافت لطیفش دوست دارید، وقت آن رسیده نگاهی تازه به این میوه‌ی رنگارنگ بیندازید. پژوهش‌ها نشان می‌دهد مصرف منظم انبه می‌تواند از سلامت قلب تا تقویت سیستم ایمنی بدن را دربرگیرد.

خبرگزاری مهر: انبه فقط یک میوه‌ تابستانی خوش‌طعم نیست؛ بلکه یک بسته‌ی کامل از مواد مغذی برای حفظ و ارتقای سلامت عمومی است. اگر تاکنون به آن فقط به چشم یک دسر طبیعی نگاه می‌کردید، شاید وقت آن رسیده این میوه‌ی طلایی را به‌طور منظم وارد برنامه‌ غذایی‌تان کنید.

6236142

اگر انبه را فقط به‌خاطر طعم شیرین و بافت لطیفش دوست دارید، وقت آن رسیده نگاهی تازه به این میوه‌ی رنگارنگ بیندازید. پژوهش‌ها نشان می‌دهد مصرف منظم انبه می‌تواند از سلامت قلب تا تقویت سیستم ایمنی بدن را دربرگیرد.

در روزهای گرم سال، کمتر میوه‌ای به‌اندازه‌ی انبه دلپذیر و طراوت‌بخش است. اما این میوه‌ی محبوب فقط یک میان‌وعده‌ی خوشمزه نیست؛ بلکه بسته‌ای از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر است که می‌تواند نقش مهمی در حفظ سلامت ایفا کند.

پشتیبانی از قلب، مفاصل و چشم‌ها

انبه سرشار از ویتامین C، پتاسیم و کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن و زآگزانتین است که به گفته‌ متخصصان تغذیه، از سلامت چشم‌ها، سیستم ایمنی و حتی مفاصل محافظت می‌کنند. ویتامین C موجود در این میوه در تولید کلاژن نقش دارد؛ ماده‌ای ضروری برای سلامت پوست، استخوان‌ها و مفاصل.

یک کمک‌یار گوارش سالم

انبه منبع خوبی از فیبر مخصوصاً نوعی به نام پکتین است. پکتین به‌عنوان فیبر پری‌بیوتیک عمل کرده و با تغذیه‌ی باکتری‌های مفید روده، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کاهش التهاب کمک می‌کند.

مناسب برای رژیم‌های کم قند

برخلاف تصور عموم، انبه با وجود شیرینی طبیعی‌اش شاخص گلیسمی پایینی دارد و گزینه‌ی مناسبی برای افراد دیابتی به شمار می‌رود. کارشناسان توصیه می‌کنند این میوه را همراه با منابع پروتئینی یا چربی‌های مفید (مانند تخم کدو یا ماست یونانی) مصرف کنید تا تعادل قند خون حفظ شود.

بهبود جذب آهن

جالب است بدانید ویتامین C در انبه می‌تواند به جذب بهتر آهن از منابع گیاهی کمک کند؛ خبری خوب برای گیاه‌خواران یا افرادی که دچار کم‌خونی هستند.

چگونه انبه را در رژیم غذایی خود بگنجانیم؟

از اسموتی گرفته تا سالاد و حتی تهیه لواشک خانگی، روش‌های متنوعی برای مصرف انبه وجود دارد. ترکیب انبه با پروتئین‌هایی مانند مرغ یا میگو در سالاد، یا تهیه‌ی سالسای انبه برای همراهی با غذاهای کبابی، از جمله روش‌های خلاقانه و خوشمزه برای افزودن این میوه به رژیم روزانه‌تان است.

چه کسانی باید با احتیاط انبه بخورند؟

افرادی که به بادام‌هندی یا پیچک سمی حساسیت دارند، ممکن است به پوست انبه نیز واکنش نشان دهند. در این صورت، مصرف پالپ (گوشت) انبه بدون پوست، معمولاً بدون مشکل خواهد بود، اما بهتر است با پزشک مشورت شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج