۱۵۱۵۰۳۷
۲۱۵
۲۱۵
پ

ماینرها، یک‌پنجم برق کشور را مصرف می‌کنند!

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: مصرف برق ماینرها معادل ۲۰ درصد مصرف برق کشور است. چرا این موضوع به درستی مدیریت نمی‌شود؟

خبرگزاری ایسنا: عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: مصرف برق ماینرها معادل ۲۰ درصد مصرف برق کشور است. چرا این موضوع به درستی مدیریت نمی‌شود؟

2176976_819

علیرضا نثاری در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: قطع مکرر برق در کارخانجات سیمان کشور، باعث توقف تولید، افزایش قیمت و حتی در مواردی نایاب شدن سیمان در بازار شده است. وضعیت ناامیدکننده برق در کشور بسیار نگران‌کننده است. لطفاً در مدیریت مصرف برق کشور تجدیدنظر کنید.

وی افزود: مصرف برق ماینرها معادل ۲۰ درصد مصرف برق کشور است. چرا این موضوع به درستی مدیریت نمی‌شود؟

علیرضا نثاری افزود: همچنین، در تذکر به رئیس سازمان برنامه و بودجه کفت: احکام رتبه‌بندی برخی از بازنشستگان آموزش‌ و پرورش شهرستان نهاوند تاکنون صادر نشده است. همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیز همچنان یکی از دغدغه‌های مهم این قشر شریف است که نیازمند اقدام جدی و فوری می‌باشد.

وی گفت: در خصوص مسدود شدن مرزهای غربی کشور و جلوگیری از صادرات محصولات کشاورزی و صنعتی، نگرانی‌ها و اعتراضات شدیدی از سوی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی شهرستان نهاوند دریافت کرده‌ایم. این وضعیت، منجر به بیکاری و نارضایتی فراوان در منطقه شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج