پختن جسد مقتول توسط آقای سرآشپز
آشپز فرانسوی برای از بین بردن جسد قربانیاش بخشی از آن را پخت و در طبیعت رها کرد.
همشهری آنلاین: آشپز فرانسوی برای از بین بردن جسد قربانیاش بخشی از آن را پخت و در طبیعت رها کرد.
به نقل از فیگارو، ۳ سال پیش پلیس فرانسه در جریان مفقود شدن مردی ۶۰ ساله، به نام ژرژ میشلر قرار گرفت. او در خانهای در منطقه دورافتاده و جنگلی براسچ زندگی میکرد. تحقیقات پلیسی، نشان داد که ژرژ به تنهایی در خانهاش زندگی میکرد و فقط با همسایهاش به نام فیلیپ اشنایدر، ۶۹ ساله که سرآشپز و صاحب یک پیتزا فروشی بود، مراوده داشت.
بعد از ماهها تلاش برای پید کردن ژرژ، سرنخها پلیس را به فیلیپ رساند و پلیس مطمئن شد او در مفقود شدن ژرژ دست دارد.
تحقیقات از مرد پیتزافروش راز عجیبی را فاش کرد. فیلیپ به پلیس گفت: مدتها قبل مشکل مالی داشتم و الکلی شده بودم. به همین دلیل نقشه شومی کشیدم. یک روز به خانه ژرژ(مرد گمشده) رفتم، دست و پا و دهانش را بستم و او را مورد ضرب و شتم قرار دادم.
از خانهاش پول و مواد مخدر دزیدم. در پایان کارم متوجه شدم که او خفه شده است. او را همانطور رها کردم و به خانهام رفتم. بعد از ۳ روز تصمیم گرفتم به خانهاش بروم و ببینم هنوز جسدش آنجاست یا نه.
وقتی وارد خانه شدم، بوی خیلی بدی در فضا پیچیده بود. تصمیم گرفتم. جسدش را مثله کنم. نیمی از جسدش را با سبزیجات پختم تا بوی تعفن از بین برود. بقیه جسد را در شومینه سوزاندم. کارم که تمام شد. خاکسترش را در زمینهای اطراف خانهاش پراکنده کردم.
به گفته پلیس، این مرد به قتل و پنهان کردن جسد متهم شده و جلسه محاکمه او آغاز شده است.
ارسال نظر