۱۵۱۷۹۴۳
۱ نظر
۳۰۶۹
۱ نظر
۳۰۶۹
پ

حذف کرایه نقدی در تاکسی‌‌ها رسما کلید خورد

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: قرار است رانندگان تاکسی از دستگاه کارتخوان استفاده کنند.

خبرفوری: رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: قرار است رانندگان تاکسی از دستگاه کارتخوان استفاده کنند.

6243465

تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در پاسخ به خبرنگاران گفت: رانندگان تاکسی باید از ظرفیت پرداخت برخط کرایه استفاده کنند.

وی افزود: قرار شده است دستگاه‌های کارتخوان در اختیار رانندگان تاکسی قرار دهند تا افرادی که قادر به پرداخت با تلفن همراه نیستند از دستگاه پز استفاده کنند. اخذ کرایه نقدی از مسافران در تاکسی دیگر قابل قبول نیست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    سال اول تشویق میکنن کارت خوان بگیرن سال دوم مالیات میگیرن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج