۱۵۲۱۳۶۸
۳۱۳۴
۳۱۳۴
پ

نتانیاهو: تغییر نظام ایران یکی از اهداف حملات است

نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه خبری فاکس‌نیوز اعلام کرد که یکی از اهداف حملات این رژیم به ایران، تغییر نظام است.

فارس: نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه خبری فاکس‌نیوز اعلام کرد که یکی از اهداف حملات این رژیم به ایران، تغییر نظام است.

photo_2025-06-15_21-11-04

«بنیامین نتانیاهو» روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه خبری فاکس‌نیوز گفت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به اسرائیل در ایجاد عنصر غافلگیری علیه ایران کمک کرده است.

نتانیاهو گفت ترامپ به صورت علنی از ما می‌خواست که به ایران حمله نکنیم حال آنکه می‌دانست ما حمله می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: «ما منتظر نخواهیم ماند تا با هولوکاست هسته‌ای مواجه شویم و این اتفاق روی نخواهد داد».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «معتقدم که برنامه هسته‌ای ایران را به عقب بازگرداندیم».

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج