۱۵۲۲۳۴۸
۸۶۹
۸۶۹
پ

فرانسه: آماده ورود به مذاکرات با ایران هستیم

وزیر امور خارجه فرانسه در اظهاراتی همسو با سیاست‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا از آمادگی مشروط پاریس برای ورود به مذاکرات با ایران خبر داد.

ایسنا: «ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه در اظهاراتی گفت: ما آماده مشارکت در مذاکراتی هستیم که بازنگری ایران در برنامه هسته‌ای و موشک‌های بالستیک آن را تضمین می‌کند.

طبق گزارش شبکه الجزیره مباشر، وی افزود: ما آماده ارائه نسخه‌ای درباره برنامه هسته‌ای ایران و موشک‌های بالستیک آن هستیم که منافع امنیتی اسرائیل، منطقه و اروپا را تضمین می‌کند.

66

وی ادامه داد: ما تمایل به ازسرگیری مذاکرات به شرطی هستیم که منجر به بازنگری قابل توجه و همیشگی در برنامه هسته‌ای ایران و موشک‌های بالستیک آن باشد.این اظهارات درحالی بیان شده است که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که برنامه دیداری برای روز جمعه ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ در ژنو برای رایزنی هیات ایرانی با وزرای خارجه انگلیس، فرانسه؛ آلمان و نماینده اتحادیه اروپا تنظیم شده است.

به گفته عراقچی، این دیدار به درخواست تروئیکای اروپایی برگزار خواهد شد.

پیش از این رسانه‌های غربی از برگزاری این دیدار که با محوریت برنامه هسته‌ای ایران برگزار می‌شود، خبر داده بودند.

 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج