۱۵۲۲۳۹۲
۶۹۷
۶۹۷
پ

مدارس مازندران آماده میزبانی از مسافران شدند

۱۹۳ مدرسه مازندران آماده میزبانی از مسافران در شرایط اضطراری هستند.

ایسنا: مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از آمادگی مدارس استان برای اسکان مسافرین خبر داده و گفت: ۳۳ پایگاه اسکان آموزش و پرورش در سراسر استان دایر شده و تمهیدات لازم برای اسکان مسافران به صورت سامانه‌ای در ۱۳۴ مدرسه، شامل ۹۴۸ کلاس درس اندیشیده شده است.

63497654

 فریدون کلبادی‌نژاد پنج‌شنبه ۲۹ خرداد در خصوص اسکان اضطراری مسافران در مازندران، اظهار کرد: ۴۴۰ نیروی اجرایی در ستادها و مدارس آمادگی میزبانی از مسافرین را دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به شرایط اضطراری کشور اشاره کرد و افزود : ۱۹۳ مدرسه استان در اختیار فرمانداران و بخشداران شهرستانها و مناطق قرار داده شده است تا در صورت لزوم پذیرای مسافران از استانهای درگیر شرایط جنگ باشند.

به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، کلبادی‌نژاد خاطرنشان کرد: مردم مازندران همیشه به مهمان نوازی شهره بوده‌اند و ما در دستگاه تعلیم و تربیت استان نیز در این شرایط سخت در هماهنگی کامل با استاندار و فرمانداران بوده و با تمام امکانات موجود در خدمت هموطنان خواهیم بود.

63497653

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه و در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج