۱۵۲۳۲۶۰
۱۰۵۸۳
۱۰۵۸۳
پ

عکسی از جاسوس موساد که امروز در ایران اعدام شد

مجید مسیبی، فرزند رجبعلی که با همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی الارض بازداشت و محاکمه شده بود پس از طی فرآیند کامل آئین دادرسی کیفری و تأیید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید وبه دار مجازات آویخته شد.

خبرگزاری مهر: مجید مسیبی، فرزند رجبعلی که با همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی الارض بازداشت و محاکمه شده بود پس از طی فرآیند کامل آئین دادرسی کیفری و تأیید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید وبه دار مجازات آویخته شد.

10

در ادامه تصویری از مجید مسیبی، جاسوس موساد که صبح امروز اعدام شد را مشاهده می‌کنید.

11

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج