۱۵۲۴۶۲۲
۵۱۲
۵۱۲
پ

ادعای عجیب زن جوان درباره قتل پیرزن همسایه

زنی جوان که در اقدامی ‌خشن، پیرزنی را به قتل رسانده است، در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت.

اعتمادآنلاین: زنی جوان که در اقدامی ‌خشن، پیرزنی را به قتل رسانده است، در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت.

06-01

 متهم که زنی ۳۰ ساله است، بعد از به قتل رساندن زن همسایه، النگوهای او را سرقت کرده بود.

یک سال قبل فرزند زنی به نام فروغ به ماموران خبر داد مادرش در خانه کشته شده است. او گفت: بعد از فوت پدرم، مادرم در خانه تنها زندگی می‌کرد و من هر روز به او سر می‌زدم. روز حادثه وقتی به مادرم سر زدم، جسد او را پیدا کردم.

وقتی ماموران تحققات خود را آغاز و دوربین‌های مداربسته را بررسی کردند، متوجه شدند زنی به نام نیلوفر در همسایگی فروغ زندگی می‌کند و روز حادثه زمانی‌که فروغ به قتل رسیده به چند کوچه بالاتر رفته و کیسه‌ای را داخل سطل زباله انداخته است.

نیلوفر بازداشت شد اما همه چیز را انکار کرد. او گفت: به خواست همسایه‌ها زباله‌ها را به جای دیگر بردم. آنها می‌گفتند نباید زباله را مقابل در خانه بگذاری.

هرچند نیلوفر آزاد شد اما وقتی ماموران او را زیر نظر گرفتند و مشخص شد آخرین فردی که به خانه مقتول رفته، نیلوفر بود.

او در تحقیقات بعدی به قتل اعتراف کرد و گفت: من و مادرم با هم زندگی می‌کردیم و کاری هم به کسی نداشتیم. روز حادثه داشتم به سمت واحد آپارتمانی خودمان می‌رفتم که دیدم در خانه فروغ باز است. به او گفتم چه شده است، جواب داد بدنش درد می‌کند. خودم هم حال روحی خوبی نداشتم. وقتی وارد خانه فروغ شدم، دو قرص به من داد و گفت اینها را بخور حال‌ات خوب می‌شود. بعد از من خواست کمی ‌بدنش را مالش بدهم. وقتی بدنش را مالش دادم یکدفعه چاقویی از زیر بالشش درآورد.

متهم گفت: فکر کردم می‌خواهد من را بکشد. خیلی گیج بودم و متوجه هیچ چیز نبودم. چاقو را گرفتم و او را زدم.

با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۳ دادگاه کیفری استان تهران رفت. در جلسه رسیدگی، اولیای دم درخواست قصاص کردند و گفتند گذشت نمی‌کنند.

وقتی متهم پای میز محاکمه رفت گفت: من اصلاً حال خوبی نداشتم و برای دفاع از خودم این کار را کردم.

متهم درباره اینکه چرا بعد از قتل النگوهای مقتول را سرقت کرد، گفت: من اصلاً سرقت نکردم. النگوها را بریدم تا اینطور نشان دهم که قتل به خاطر سرقت اتفاق افتاده است. بعد النگو و چاقو را در یک کیسه گذاشتم و به سطل زباله انداختم. اصلاً قصدم سرقت نبود.

در نهایت، با توجه به اینکه در دادسرا فرد دیگری به اتهام همکاری با نیلوفر بازداشت و سپس آزاد شده بود، دادگاه پرونده را به دادسرا بازگرداند و خواستار تحقیق بیشتر در این خصوص شد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج