۱۵۲۶۱۵۸
۱۲۵۵
۱۲۵۵
پ

واکنش شریعتمداری به احتمال مذاکره با آمریکا

شریعتمداری، مدیر مسئول کیهان در پاسخ به سوال خبرنگار سیاسی فارس، درباره اظهارات اخیر برخی از مسئولان که احتمال مذاکره با آمریکا را رد نکرده بودند، گفت: ادامه مذاکره با آمریکا در هیچ چارچوب منطقی و نظام قانونی قابل تعریف و توجیه نیست.

خبرگزاری فارس: حسین شریعتمداری، مدیر مسئول کیهان  درباره اظهارات اخیر برخی از مسئولان که احتمال مذاکره با آمریکا را رد نکرده بودند، گفت: ادامه مذاکره با آمریکا در هیچ چارچوب منطقی و نظام قانونی قابل تعریف و توجیه نیست.

2062329_803

آمریکا بارها نشان داده است که به هیچ عهد و پیمان و قول و قرار  و تضمین و معاهده و خط قرمزی پایبند نیست و در تازه‌ترین نمونه، در حال میز مذاکره به کشورمان حمله کرده یعنی میز مذاکره را منفجر کرده است. 

یکی از آقایان در مصاحبه ای گفته است: «ما طرفدار دیپلماسی و گفتگو هستیم. اما دولت ایالات متحده باید ما را متقاعد کند که در حین مذاکره از نیروی نظامی استفاده نخواهند کرد».

باید به ایشان گفت: ابتدا  فقط یک نمونه ــ و نه بیشتر ــ  از پایبندی آمریکا به تعهدات و تضمین‌هایش را آدرس بدهید  و سپس از احتمال ادامۀ مذاکرات سخن بگویید! چنانچه حتی یک نمونه هم وجود ندارد که به آن اشاره کنید، چگونه انتظار تضمین دارید؟!

به قول سعدی:

سگ به دریای هفت‌گانه مشوی

که چو تَر شد پلیدتر باشد

خرِ عیسی گرش به مکّه برند

چون بیاید هنوز خر باشد!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج