طرز تهیه کوکی سیب و دارچین با بافتی نرم و خوشمزه
برای یک عصرانه جذاب با چای، میتوانید از ترکیب چای با انواع شیرینیهای خانگی، میوه، یا تنقلات خوشمزه استفاده کنید. امروز قصد داریم طرز تهیه شیرینی کوکی سیب و دارچین را به شما آموزش دهیم.
همشهری آنلاین: برای یک عصرانه جذاب با چای، میتوانید از ترکیب چای با انواع شیرینیهای خانگی، میوه، یا تنقلات خوشمزه استفاده کنید. امروز قصد داریم طرز تهیه شیرینی کوکی سیب و دارچین را به شما آموزش دهیم.
حتما کوکی سیب و دارچین را درست کنید تا عطر سیب و دارچین فضای خونه را پر کند. خوردن کوکی سیب و دارچین با یک فنجان چای آن می تواند یک عصرانه جذاب و شیرینی را برای شما ایجاد کند که تجربه ای لذت بخش است.
مواد لازم برای۱۵ تا ۲۰ عدد کوکی
(دوستان پیمانه و قاشق های گفته شده همه استاندارد شیرینی پزی هست لطفا پیمانه و قاشق چای خوری و غذاخوری رو از لوازم قنادی تهیه کنید)
کره ۵۰ گرم(هم دمای محیط)
شکر سفید یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
وانیل یک سوم قاشق چای خوری
پنیر خامه ای ویلی ۲ قاشق غذاخوری سرپر
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید یک پیمانه و یک چهارم پیمانه ( کم کم اضافه شود تا غلظت خمیر طوری شود که به لیسک نچسبد)
بیکینگ پودر یک سوم قاشق چای خوری
سیب ۱ عدد درشت
پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
گردو یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا داغ شود. در ادامه کره ای که به دمای محیط رسیده را با شکر دانه ریز مخلوط کنید و برای اینکار می توانید از هم زن برقی یا دستی استفاده کنید.
وقتی کره با شکر مخلوط شد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
پنیر خامه ای و روغن مایع را نیز در ادامه اضافه کنید، این دو نیز بافت مواد را کاملا نرم و کیکی می کند.
آرد سفید را روی مایع کوکی الک کنید و با لیسک هم بزنید تا جایی که مواد به لیسک نچسبد.
در ادامه بیکینگ پودر را اضافه کنید که کمی پف کند.
سیب را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به سیب ها پودر دارچین بزنید و به مواد کوکی اضافه و مخلط کنید.
ریختن گردو هم کاملا اختیاری است.
مواد را با اسکوپ روی سینی فر که ته آن را کاغذ نسوز انداخته اید می چینید و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ ای ۱۵ دقیقه می پزیم. حواستان باشد کوکی ها را بیش از حد نپزید که سفت و خشک نشود.
این میان وعده خوشمزه را با چای یا قوه نوش جان کنید.
ارسال نظر