آتشسوزی گسترده در دامنههای کوه سنندج
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: آتشسوزی گستره در آبیدر سنندج پس از سه ساعت تلاش نیروهای یگان حفاظت و تشکلهای مردمی مهار شد.
ایرنا: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: آتشسوزی گستره در آبیدر سنندج پس از سه ساعت تلاش نیروهای یگان حفاظت و تشکلهای مردمی مهار شد.
بهزاد شریفیپور روز پنجشنبه اظهار کرد: از ساعت ۱۱ صبح امروز بخشی از آبیدر سنندج به سمت حسنآباد دچار آتش سوزی شد که با تلاش ۴۵ نفر از نیروهای یگان حفاظت و تشکلهای مردمی، از سرایت آتش به دامنه آبیدر جلوگیری شد.
وی ادامه داد: در پی انجام عملیات اطفای آتشسوزی، سه نفر از نیروهای مردمی که بصورت حودجوش اقدام به مهار آتش سوزی کرده بودند به دلیل تغییر جهت وزش باد و گسترش آتش در محاصره آتش افتاده و بشدت دچار سوختگی شدند.
به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان، مصدومان با بالگرد اورژانس به بیمارستان کوثر سنندج منتقل شدند.
شریفیپور اظهار کرد: هنوز علت آتش سوزی مشخص نشده است.
ارسال نظر