۱۵۳۱۶۳۸
۴۶۷۸
۴۶۷۸
پ

دادگستری زاهدان هدف حمله تروریستی قرار گرفت

دقایقی پیش افراد مسلح ناشناس به دادگستری زاهدان حمله کردند.

خبرگزاری تسنیم: صبح امروز تعدادی تروریست مسلح به ساختمان دادگستری استان سیستان و بلوچستان واقع در خیابان آزادی شهر زاهدان حمله کردند. مهاجمان با ورود به ساختمان اقدام به تیراندازی کردند که از جزییات خسارات وارده هنوز اطلاعاتی در دست نیست. گروهک تروریستی جیش‌الظلم مسئولیت این اقدام تروریستی را بر عهده گرفته است.

ویدئویی به نقل از صابرین نیوز از مقابل دادگستری استان سیستان و بلوچستان  که مورد حمله افراد مسلح قرار گرفت را در ادامه مشاهده می‌کنید:

پخش-نشدن-ویدئو

Desktop Banner Mobile Banner
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج