۱۵۳۲۱۳۹
۱۱۹
۱۱۹
پ

آب در مشهد جیره بندی می‌شود؟

مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد گفت: اگر جیره‌بندی باعث صرفه‌جویی می‌شد، حتماً اجرا می‌کردیم؛ اما تجربه نشان داده خروجی آن فقط هدررفت بیشتر آب است.

مهر: مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد گفت: اگر جیره‌بندی باعث صرفه‌جویی می‌شد، حتماً اجرا می‌کردیم؛ اما تجربه نشان داده خروجی آن فقط هدررفت بیشتر آب است.

photo_2025-07-28_00-30-08

حسین اسماعیلیان صبح یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: مشهد امسال وارد چهارمین سال تنش آبی شده است تنها ۶ درصد از حجم سدهای طرق، دوستی، کارده و ارداک که تأمین‌کننده آب این کلانشهر هستند، آب دارند. این یعنی وضعیت به‌مراتب وخیم‌تر از سال‌های قبل است.

مدیرعامل آبفای مشهد عنوان کرد: مشهد پایین‌ترین سرانه مصرف آب در کشور را دارد، یعنی حدود ۱۲۰ لیتر در روز برای هر نفر؛ اما با این وجود باید این عدد به ۷۰ لیتر برسد.

وی ادامه داد: آبدهی چاه‌ها هم امسال ۱۱ درصد کاهش داشته؛ در حالی که این عدد در سال‌های قبل فقط سه درصد بود.

اسماعیلیان افزود: الگوی مصرف در مشهد ۱۲ مترمکعب در ماه برای هر اشتراک تعریف شده، وی گفت: ۸۳ درصد آب مشهد در بخش مسکونی مصرف می‌شود و ۳۷ درصد مشترکان پرمصرف و بدمصرف هستند که حدود ۶۰ درصد آب مصرفی در بخش مسکونی را مصرف می‌کنند.

به گفته مدیرعامل آب و فاض لاب مشهد عبور از این تنش فقط با همراهی مردم ممکن است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج