۱۵۳۶۰۹۹
۶۰
۶۰
پ

طرز تهیه بادام یخی؛ یک دسر مقوی و خوشمزه برای تابستان

علاقمندان به بادام زمینی می توانند با این دستور جذاب، یک دسر در این روزهای گرم به خودشان هدیه کنند.

همشهری آنلاین: علاقمندان به بادام زمینی می توانند با این دستور جذاب، یک دسر در این روزهای گرم به خودشان هدیه کنند.

5228882

دسر بادام یخی یک دسر خوشمزه و مقوی است که با مواد اصلی مانند کره بادام زمینی، ماست، شیر، عسل، تمشک و آب پرتقال تهیه می‌شود. این دسر به صورت یخ‌زده سرو می‌شود و برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است

مواد لازم برای تهیه بادام یخی:

کره بادام زمینی ۱/۲ پیمانه

ماست‌ ۱ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

عسل ۲ قاشق سوپ خوری

تمشک ۱ پیمانه

آب پرتقال تازه ۲ پیمانه

گردو ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت بادام یخی:

۱. کره بادام‌زمینی، ماست، شیر و عسل را داخل مخلوط‌کن بریزید تا پوره‌ای شکل شوند. مخلوط را داخل قالب‌های بستی یا قالب‌های بزرگ یخ بریزید؛ طوری که نصف قالب‌ها پُر شود. قالب‌ها را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید.

۲. تمشک و آب پرتقال تازه را با هم مخلوط کنید. وقتی قالب‌ها را از فریزر خارج کردید، مقداری گردوی خردشده داخل آن‌ها بریزید، سپس بقیه حجم قالب‌ها را با مخلوط تمشک و آب پرتقال پُر کنید. داخل قالب‌ها چوب بستنی فرو کنید و آن‌ها را به مدت ۸-۶ ساعت داخل فریزر قرار دهید.

۳. وقتی بستنی‌ها آماده شدند، آن‌ها را به آرامی از قالب‌ها جدا کرده و سرو کنید.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج