۱۵۳۷۰۰۹
۸۴۳
۸۴۳
پ

ماجرای کامل مجروح شدن پزشکیان در حمله اسرائیل

محسن حاجی میرزایی، در برنامه حضور با اشاره به جزئیات حادثه حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی گفت: روزنه‌ای در آنجا وجود نداشته، موشک‌ها در بتن‌ها روزنه برای فرار ایجاد کرده بود.

جماران: محسن حاجی میرزایی، در برنامه حضور با اشاره به جزئیات حادثه حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی گفت: روزنه‌ای در آنجا وجود نداشته، موشک‌ها در بتن‌ها روزنه برای فرار ایجاد کرده بود. سر و روی امیر موسوی خاکی بود. وزیر کشور به سختی تنفس می‌کرد. رئیس جمهور با همان حالت به ملاقات رهبری رفت.

محسن حاجی میرزایی، مسئول دفتر پزشکیان درباره روز حادثه گفت: من در دفتر بودم و جلسه‌ای داشتم که ناگهان با هیجان مجموعه نیروهای حفاظتی با سرعت وارد ساختمان شدند؛ آن‌قدر سریع که انگار اتفاقی افتاده باشد.

حتی یک نفر گفت که محل دکتر را زدند. سراسیمه بیرون دویدم و دیدم آقای پزشکیان در حال رفتن بودند. خوشبختانه روی پای خودشان بودند، البته کمی زخمی شده بودند، اما داشتند می‌رفتند و من خیالم راحت شد که ایشان در سلامت هستند.

آقای پزشکیان فردای آن روز به پزشک مراجعه کردند؛ قسمتی از خون‌مردگی در آن ناحیه متورم شده بود که تخلیه شد. اما آن روز با همان حال، دوش گرفتند و به دیدار مقام معظم رهبری رفتند. در طول این ۱۲ روز، ملاقات‌های حضوری آقای پزشکیان با آقا کاملاً برقرار بود. این ارتباط قطع نشده بود، نه زمان ملاقات کوتاه‌تر شد و نه فاصله زمانی تغییر کرد؛ همه جلسات طبق روال و زمانبندی قبلی انجام می‌شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج