۱۵۳۹۷۰۳
۴۹۴
۴۹۴
پ

نیروهای آمریکا در حال خروج از عین‌الاسد هستند

خبرگزاری «اسپوتنیک» شامگاه دوشنبه به نقل از منابع محلی گزارش داد که کاروان‌هایی متشکل از نظامیان آمریکایی در حال خروج از پایگاه عین‌الاسد هستند.

 خبرگزاری فارس: منابع محلی از خروج کاروان‌های نظامیان آمریکایی از پایگاه «عین‌الاسد» در استان الانبار واقع در شمال عراق خبر دادند.

600

خبرگزاری «اسپوتنیک» شامگاه دوشنبه به نقل از منابع محلی گزارش داد که نظامیان آمریکایی در حال خروج از پایگاه عین‌الاسد هستند.

طبق این گزارش، رهبر یکی از قبیله‌های استان الانبار گفت: «در روزهای اخیر، شاهد خروج سریع نیروهای ائتلاف بین‌المللی از پایگاه عین‌الاسد بوده‌ایم. این عقب‌نشینی در ستون‌های بزرگ به سمت گذرگاه مرزی الولید با سوریه در حال انجام است».

به نوشته اسپوتنیک، این اقدام بخشی از توافق امنیتی بغداد و واشنگتن برای پایان حضور نظامی آمریکا در عراق است.

پیش از این در روز جمعه بود که شبکه عراقی «السومریه» گزارش داد که نیروهای آمریکایی از عصر پنجشنبه روند خروج تجهیزات و پرسنل خود از این پایگاه آغاز کرده‌اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج