فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۳۹۶۶
۲۴۷
۲۴۷
پ

حمله اوکراین به کشتی ناوگان دریای سیاه روسیه

سازمان اطلاعات دفاعی اوکراین ادعا کرد که یک کشتی ناوگان دریای سیاه روسیه را در نزدیکی نووروسیسک هدف قرار داده است.

مهر: سازمان اطلاعات دفاعی اوکراین ادعا کرد که یک کشتی ناوگان دریای سیاه روسیه را در نزدیکی نووروسیسک هدف قرار داده است.

5719546

 به نقل از کی یف پست، اوکراین ادعا کرد که امروز پنجشنبه یک کشتی جنگی ۶۰ میلیون دلاری روسیه را در نزدیکی نووروسیسک با حمله پهپادی هدف قرار داده است.

بر اساس اعلام این رسانه، سازمان اطلاعات دفاعی اوکراین (HUR) در این خصوص مدعی شد که حمله پهپادی مذکور سیستم‌های ناوبری و ارتباطی کشتی جنگی روسیه را نابود کرده و تجهیزات نظارتی و الکترونیکی آن را از کار انداخته است.

به ادعای کی یف، کشتی متعلق به ناوگان دریای سیاه روسیه در نزدیکی نووروسیسک هدف قرار گرفته است.

کی یف پست در ادامه مدعی شد: در زمان حمله، کشتی روسی در حال انجام شناسایی و گشت‌زنی در خلیج نووروسیسک بود، جایی که مسکو بخش عمده‌ای از ناوگان دریای سیاه خود را در آن مستقر کرده است.

این در حالیست که روسیه تا کنون در این خصوص بیانیه‌ای صادر نکرده است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج