۱۵۴۸۸۷۹
۲۲۴
۲۲۴
پ

غواص روس تا عمق ۱۲۶ متر بدون تجهیزات

آلکسی مولچانوو، غواص روس، بار دیگر نام خود را در تاریخ ورزش ثبت کرد؛ او تنها با یک نفس و بدون هیچ تجهیزاتی به عمق ۱۲۶ متر زیر آب رفت و رکورد جهانی جدیدی را به دست آورد.

برترین‌ها: آلکسی مولچانوو، غواص شناخته‌شده روس، موفق شد رکوردی حیرت‌انگیز در دنیای غواصی آزاد به ثبت برساند. او در یک رقابت رسمی، تنها با یک نفس و بدون استفاده از تجهیزات کمکی، به عمق ۱۲۶ متری زیر آب شیرجه زد و رکورد جهانی جدیدی را رقم زد.

به گزارش نیویورک پست، مولچانوو پیش‌تر نیز چندین رکورد جهانی و بین‌المللی در کارنامه خود داشته و یکی از چهره‌های شاخص این رشته به شمار می‌رود. این رکورد تازه، بار دیگر توانایی‌های شگفت‌انگیز انسان در کنترل نفس و غلبه بر فشار طاقت‌فرسای اعماق دریا را به نمایش گذاشت.

پیشینه خانوادگی او نیز در موفقیت‌هایش بی‌تأثیر نبوده است. مادرش، ناتالیا مولچانووا، از اسطوره‌های دنیای غواصی آزاد و دارنده چندین رکورد جهانی بود و نام او همچنان در تاریخ این ورزش می‌درخشد.

این دستاورد، نه‌تنها افتخاری دیگر برای ورزش روسیه، بلکه الهام‌بخشی برای ورزشکاران و علاقه‌مندان به رشته چالش‌برانگیز غواصی آزاد است.

پخش-نشدن-ویدئو

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج