۱۵۵۳۸۶۰
۱۹۶
۱۹۶
پ

خیزش نسل زد، رئیس جمهور ماداگاسکار را فراری داد

پس از پیوستن یکی از یگان‌های کلیدی ارتش به جنبش اعتراضی جوانان علیه فقر و فساد گسترده در ماداگاسکار، رئیس جمهوری این کشور در انزوای سیاسی بی‌سابقه‌ای قرار گرفت.

یورو نیوز: پس از پیوستن یکی از یگان‌های کلیدی ارتش به جنبش اعتراضی جوانان علیه فقر و فساد گسترده در ماداگاسکار، رئیس جمهوری این کشور در انزوای سیاسی بی‌سابقه‌ای قرار گرفت. 

1

به گزارش رادیو بین‌المللی فرانسه، آندری راژوئلینا، رئیس‌جمهوری ماداگاسکار پس از توافقی با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، با یک هواپیمای نظامی فرانسوی از کشور خارج شد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج