۱۵۵۷۹۱۲
۱۷۳
۱۷۳
پ

تصمیم عجیب رئیس صداوسیما درباره نمایش خانگی

رئیس صداوسیما گفت: به قوه قضائیه پیشنهاد دادیم انتشار سریال نمایش خانگی تا قبل از صدور مجوز امکان‌پذیر نباشد.

فارس نوشت:  رئیس صداوسیما گفت: به قوه قضائیه پیشنهاد دادیم انتشار سریال نمایش خانگی تا قبل از صدور مجوز امکان‌پذیر نباشد.

2063107_427

وزیر ارشاد  می‌گوید که نظارت بر نمایش خانگی با ساترا زیرمجموعه صداوسیما است. پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، نیز می‌گوید که به قوه قضائیه پیشنهاد دادیم تا زمانی که آیین‌نامه تخلفات آماده شود «انتشار سریال نمایش خانگی تا قبل از صدور مجوز امکان‌پذیر نباشد.»

سیدعلی یزدی‌خواه نماینده مجلس ۴ سال پیش گفته بود که به «علت ضعف مفرط نظارت‌ها در دولت دوازدهم» کمیسیون فرهنگی تصمیم‌ گرفت نظارت به ساترا واگذار شود. بالاخره سال ۱۴۰۲ با مصوبه شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی  نظارت بر شبکه سینمای خانگی به صداوسیما واگذار شد.

حالا جبلی می‌گوید که وزارت ارشاد آیین‌نامه نظارت بر مجموعه‌های خودش که باید با هماهنگی و توافق صداوسیما تدوین می‌شد را هنوز کامل اجرا نکرده است. براین‌اساس صداوسیما گزارش‌های تخلف را به دستگاه قضایی ارسال می‌کند. البته صداوسیما با استفاده از ابزارهای دیگر مثل قوانین دولت یا مصوبات شورای‌عالی فضای مجازی و امتیازگذاری‌ها، کنترل محتوا را جدای از آیین‌نامه تخلفات دنبال می‌کند.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج