توقیف کامیون با راننده ۱۴ ساله در همدان
جانشین پلیس راه استان همدان، از توقف یک دستگاه کشنده ولوو با رانندگی نوجوان ۱۴ ساله در مسیرهای ارتباطی این استان خبر داد.
ایرنا: جانشین پلیس راه استان همدان، از توقف یک دستگاه کشنده ولوو با رانندگی نوجوان ۱۴ ساله در مسیرهای ارتباطی این استان خبر داد.

سرهنگ جواد حسینی روز شنبه در تشریح این خبر افزود: این حادثه که به دلیل هوشیاری مأموران پلیس راه رقم خورد، توجه زیادی را به خود جلب کرده است.
وی خاطرنشان کرد: توقیف دستگاه کشنده ولوو در جریان گشتزنیهای روزانه عوامل پلیس راه همدان صورت گرفت و بررسیهای اولیه نشان داد که این راننده جوان، حرکت خود را از مبدأ استان کرمانشاه شهر قصر شیرین آغاز کرده و مقصد نهایی وی بندر عباس بوده است.
سرهنگ حسینی با بیان اینکه بار این تریلی سنگین، محموله قیر بوده است خاطرنشان کرد: با توجه به تخلف آشکار و خطرات جانی و مالی این اقدام، این خودرو به پارکینگ منتقل شد و راننده نوجوان برای طی مراحل قانونی و رسیدگی قضایی به مراجع ذیصلاح معرفی شد.
ارسال نظر