۱۵۶۲۴۳۳
۳۶
۳۶
پ

کشف گنجینه‌ای از دوره ساسانی در داراب فارس

در پی گزارش یک نوجوان و پیگیری فوری دادستان داراب، مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی متعلق به دوره ساسانی در یک خانه در این شهرستان کشف و ضبط شد.

 ایرنا:  در پی گزارش یک نوجوان و پیگیری فوری دادستان داراب، مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی متعلق به دوره ساسانی در یک خانه در این شهرستان کشف و ضبط شد.

172246959

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان داراب پنجشنبه اعلام کرد: در جریان رسیدگی به یک پرونده، یک دختر ۱۳ ساله تصاویری از اشیای مشکوک به عتیقه را به مقام قضایی ارائه داد؛ به محض مشاهده این تصاویر در تلفن همراه وی، دستور بررسی میدانی و ورود به منزل به ضابطین قضایی صادر شد.

منصور تقی‌زاده افزود: در ابتدای بازرسی از منزل، مورد مشکوکی مشاهده نشد، اما با هدایت این دانش‌آموز کلاس هفتم و بررسی دقیق‌تر، همچنین تطبیق تصاویر با محیط خانه، ماموران موفق شدند محل اختفای اشیا را شناسایی کنند.

وی اشیای کشف‌شده را شامل ۳۷۱ سکه، ۶۶ قطعه شی تزئینی، ۵۴ شی فلزی، پنج قطعه شی سنگی و چهار قلم شی متفرقه دیگر برشمرد و تاکید کرد: بر اساس اظهارنظر اولیه کارشناسان میراث فرهنگی، این اشیا از ارزش تاریخی و فرهنگی بسیار بالایی برخوردارند و قدمت برخی از آن‌ها به دوره ساسانیان و حتی پیش از آن می‌رسد.

دادستان داراب گفت: تمامی اشیای کشف‌شده در حضور مقامات قضایی، رئیس حفاظت نیروی انتظامی شهرستان و نماینده میراث فرهنگی پلمب شد؛ مقرر شد پس از حضور کارشناس خبره استانی، ارزش ریالی آن‌ها به‌صورت رسمی تعیین و اعلام شود.

شهرستان داراب در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرق شیراز واقع است

 

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج