۱۵۶۵۴۶۲
۰
۰
پ

سفر تازه «ایرانم»؛ علیرضا قربانی به دبی و بوشهر می‌رود

علیرضا قربانی کنسرت «ایرانم» را در سالن دُبِی اپرا و مجموعه ورزشی شهید مهدوی بوشهر روی صحنه می‌برد.

برترین‌ها: علیرضا قربانی کنسرت «ایرانم» را در سالن دُبِی اپرا و مجموعه ورزشی شهید مهدوی بوشهر روی صحنه می‌برد.

1

به گزارش روابط عمومی، علیرضا قربانی ۲۹ نوامبر مصادف با ۹ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۲۰ در سالن اپرای دُبِی با ظرفیت ۲ هزار نفر، میزبان مخاطبان خواهد بود.

تمامی اعضای ارکستر ۲۰ نفره این اجرا از نوازندگان ایرانی هستند که همراه با علیرضا قربانی راهی دُبِی می‌شوند.

همچنین تورکنسرت «ایرانم» از ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۴ در فضای باز ورزشگاه شهید مهدوی بوشهر روی صحنه می‌رود.

زمان آغاز بلیت‌فروشی اجراهای بوشهر به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

اشعار تورکنسرت «ایرانم» از مولانا، امیرخسرو دهلوی، واقف لاهوری، هوشنگ ابتهاج، احمد شاملو، غلامرضا طریقی، حسین غیاثی، احمد امیرخلیلی و حمید خلف‌بیگی است که با مدیریت هنری حسام ناصری اجرا می‌شوند.

2

حسام ناصری، علیرضا افکاری و مهیار علیزاده آهنگسازان قطعات این تورکنسرت هستند.

رپرتوار تورکنسرت «ایرانم» شامل قطعات نیست شو، بوی گیسو، هم گناه، هم قفس، خیال خوش، مرا ببخش، شیدا، هنوز عشق تو (ماهور)، شوشتری، مست عشق، ارغوان، بی‌گناه، در زلف تو آویزم، پل و پرواز قوها است.

این تورکنسرت پیش‌تر در تهران، یزد و اهواز و همچنین در استانبول و شهرهای ونکوور، کلگری، مونترال و تورنتوی کانادا روی صحنه رفته است.

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج