۱۵۶۷۸۱۰
۷ نظر
۴۹۸
۷ نظر
۴۹۸
پ

نصف مشتریان رستوران‌ها خانه‌نشین شدند

مراجعه مردم به رستوران‌ها نسبت به پارسال ۵۰ درصد کم شده است.

اقتصاد ۱۲۰: حسین محمدی، رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی، از افت چشمگیر مراجعه مردم به رستوران‌ها خبر داد و گفت میزان حضور مشتریان نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد کاهش داشته است.

او با بیان اینکه در یک سال اخیر هزینه‌های مواد اولیه به شکل «وحشتناک و روزانه» افزایش یافته، توضیح داد: «قیمت گوشت، روغن و حبوبات مرتب بالا می‌رود و رستوران‌ها مجبور شدند چندین بار نرخ غذا را تغییر دهند. این شرایط باعث شده مردم دیگر تمایلی به غذا خوردن در رستوران نداشته باشند.»

محمدی افزود: «الان قیمت یک ساندویچ فلافل به حدود ۲۰۰ هزار تومان رسیده و همین هم برای بسیاری از مردم سخت است؛ چه برسد به چلوکباب ۵۰۰ هزار تومانی.»

به گفته او ادامه این روند می‌تواند کسب‌وکارهای وابسته به صنعت غذا را با چالش‌های بیشتری مواجه کند.

پخش-نشدن-ویدئو

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    پول نیست از عمد همه چیو گرون کردن

  • ناشناس

    تازه قشر رستوران برو اکثریت پولدارند

  • ناشناس

    فقط نخریدن تحریم جواب میده

  • ناشناس

    همه چی حسرت شد

  • ناشناس

    حالا برای چی این همه سختی به ما میدن

  • ناشناس

    طرف توی خرید خونه تخم مرغ سیب زمینی چای لبنیاتش مونده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج