۱۵۶۷۸۵۷
۹۲۰
۹۲۰
پ

قالیباف پرونده قانون عفاف و حجاب را بست!

رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم روز دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در عفاف و حجاب هیچ کمبود قانونی نداریم، برخی دنبال کنندگان موضوع حجاب دغدغه حجاب ندارند.

ایسنا: رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم روز دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در عفاف و حجاب هیچ کمبود قانونی نداریم، برخی دنبال کنندگان موضوع حجاب دغدغه حجاب ندارند.

photo_2025-12-06_18-39-42

قالیباف گفت: امروز برای عفاف و حجاب هیچ کمبود قانونی نداریم و رئیس محترم قوه قضائیه طی هفته های اخیر به این موضوع اشاره کرده اند.

وی اضافه کرد: معتقدم امروز برخی کسانی که موضوع عفاف و حجاب را دنبال می کنند در واقع دغدغه فرهنگی و حجاب ندارند بلکه دغدغه سیاسی دارند که برای این کار مضر است؛ من بیشترین وقت را برای تدوین و بررسی لایحه عفاف و حجاب گذاشتم. در استان های مختلف این موضوعات را با نخبگان و کارشناسان مختلف دانشگاهی و حوزوی دنبال کردم که چند جلسه آن در مشهد برگزار شد و حجاب دغدغه جدی و اساسی ماست.

قالیباف  در ادامه تأکید کرد: ما به حکمرانی در فضای مجازی قائل هستیم چرا که فضای مجازی به صورت روزانه در زندگی مردم از جمله آموزش، خرید و فروش، ارز دیجتیالی و... تاثیر دارد و ممکن است کلاهبرداری هایی انجام شود مقابله با تخلفات، قانون می خواهد و هیچ کشوری در دنیا در حوزه فضای مجازی فاقد حکمرانی نیست.

وی افزود: در شورای عالی فضای مجازی یک مصوبه ۳۲ بندی تصویب و ابلاغ شده که در حال پیگیری است و این مصوبه هم حکمرانی در فضای مجازی را  دنبال می کند و هم خارج شدن واتساپ از فیلتر و بعد از آن تلگرام از جمله این موارد است.

رئیس مجلس در همین زمینه تاکید کرد: اینکه امروز فیلترینگ انجام شود که بالای ۷۰ درصد مردم با فیلترشکن ها وارد فضای مجازی می شوند را نمی پذیریم چرا که باعث آثار ضد امنیتی و ضد اخلاقی برای مردم می شود.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج