۱۵۶۸۰۰۵
۳۰۷
۳۰۷
پ

رهبر حماس: سلاح‌هایمان را به «دولت آینده» تحویل می‌دهیم

رهبر حماس در غزه اظهار داشت: «موضوع سلاح‌ها هنوز با جناح‌ها و میانجی‌ها در حال بررسی است و تحویل آن منوط به پایان اشغالگری است.»

ایسنا: رهبر حماس در غزه اظهار داشت: «موضوع سلاح‌ها هنوز با جناح‌ها و میانجی‌ها در حال بررسی است و تحویل آن منوط به پایان اشغالگری است.»

5646

«خلیل الحیه»، رهبر حماس در غزه روز شنبه اعلام کرد که این جنبش آماده است تا سلاح‌های خود را به دولت آینده که بر نوار غزه حکومت خواهد کرد، تحویل دهد، اما این امر منوط به پایان اشغالگری اسرائیل است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، الحیه در بیانیه‌ای به رسانه‌ها گفت: «سلاح‌های ما به وجود اشغال و تجاوز مرتبط هستند و اگر اشغالگری پایان یابد، این سلاح‌ها به دولت منتقل خواهند شد.»

او به خبرگزاری فرانسه توضیح داد که منظور او از «دولت»، «یک دولت فلسطینی مستقل در آینده» است.

الحیه افزود: «موضوع سلاح‌ها هنوز با جناح‌ها و میانجی‌ها در حال بررسی است و توافق هنوز در مراحل اولیه خود است. ما نیروهای سازمان ملل را به عنوان نیروی حافظ صلح برای نظارت بر مرزها و نظارت بر آتش‌بس در غزه می‌پذیریم.»

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج