۱۵۶۹۱۴۶
۸۲۸
۸۲۸
پ

موج جدید کسانی که لب‌های اردکی را تخلیه می‌کنند تا «نچرال» شوند!

«مد» همیشه در چرخش بوده، هست و خواهد بود! تا همین دیروز مطب‌ها غلغله بود برای «تزریق»؛ همه می‌خواستند لب‌هایشان را قلوه‌ای کرده و گونه‌هایشان را برجسته کنند. اما امروز همان صف‌ها تشکیل شده، ولی این بار برای تخلیه ژل و فیلرها!

چندثانیه: «مد» همیشه در چرخش بوده، هست و خواهد بود! تا همین دیروز مطب‌ها غلغله بود برای «تزریق»؛ همه می‌خواستند لب‌هایشان را قلوه‌ای کرده و گونه‌هایشان را برجسته کنند. اما امروز همان صف‌ها تشکیل شده، ولی این بار برای تخلیه ژل و فیلرها! 

طبق آمارهای کلینیک‌های زیبایی، حدود ۳۵ درصد از کسانی که ژل تزریق کرده‌اند، حالا پشیمان شده‌اند و موج بازگشت به «طبیعی بودن» راه افتاده است.

0

این داستان، یک کمدی تلخ در عصر ماست. میلیون‌ها تومان خرج کردیم تا قیافه‌مان را عوض کنیم، و حالا باید میلیون‌ها تومانِ دیگر خرج کنیم تا با آنزیم و جراحی، برگردیم به تنظیمات کارخانه! انگار صورت ما، دفترِ نقاشی جراحان شده که هی خط می‌زنند و هی پاک می‌کنند. 

ما قربانی مدهای زودگذریم؛ یک روز فقط در لباس و رنگ و مدل مو خلاصه می‌شد اما حالا گسترده‌تر شده و به انداممان هم رسیده است! یک روز لب اردکی زیباست و روز دیگر، مایه‌ی شرمساری.

این رفت و برگشت‌های دردناک، جز پیری پوست ما و پر شدن جیب پزشکان ثمری ندارد! کاش قبل از اینکه سوزن را به صورتمان نزدیک کنیم، یاد بگیریم که لبخند واقعی، روی هر لبی زیباست، چه باریک باشد و چه برجسته؛ به شرطی که مال خودمان باشد، نه قرض گرفته از ژل و چربی.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج