۱۵۶۹۸۳۴
۱۷۲
۱۷۲
پ

واکنش مردم به افزایش قیمت محصولات لبنی؛ نمی‌خریم!

مشاهدات میدانی حکایت از آن دارد که بعد از افزایش شدید و ۳۰ درصدی لبنیات، فروش محصولات لبنی در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها کاهش داشته است.

خبر آنلاین: مشاهدات میدانی حکایت از آن دارد که بعد از افزایش شدید و ۳۰ درصدی لبنیات، فروش محصولات لبنی در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها کاهش داشته است.

6341200

مشاهدات میدانی حکایت از آن دارد که بعد از افزایش شدید و ۳۰ درصدی لبنیات و برخی از اظهار نظرهای مدیران شرکت‌های تولید این محصولات، فروش محصولات لبنی در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها کاهش داشته است.

فروشنده سوپرمارکت واقع در منطقه شیخ بهایی اظهار کرد: تو این چند روز فروش لبنیات نسبت به قدیم نصف شده است.

صاحب فروشگاه لبنیاتی در رسالت این موضوع را تایید میکند و گفت: فروش ما هم به شدت کاهش داشته است.

این در حالی است که وزیر جهاد کشاورزی اخیرا اعلام کرده است: برای ۴ اقلام لبنی میتوانیم قیمت گزاری کنیم و باقی قیمت محصولات دیگر به وجدان اصناف و تولید کنندگان بستگی دارد.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج