۱۵۷۱۲۳۶
۱۲۷۶
۱۲۷۶
پ

مریم کاویانی با استایل لوکس صورتی در جشن حافظ

مریم کاویانی با ترکیب هوشمندانه مخمل صورتی و طرح سنتی در بالاتنه، هم به ریشه‌های ایرانی وفادار موند و هم دقیقاً روی موج ترند جهانی سوار شد.

برترین‌ها: مریم کاویانی با حضور در جشن حافظ و انتخاب استایلی مخمل با طرح سنتی و رنگ صورتی، نگاه‌ها را به خود جلب کرد. امسال پارچه مخمل که از ترندهای پرطرفدار دنیای مد است، جایگاه ویژه‌ای در استایل بازیگران پیدا کرده و بسیاری از چهره‌ها در مراسم رسمی و فرش قرمزها سراغ این پارچه لوکس و کلاسیک رفته‌اند؛ انتخابی که هم حس اصالت می‌دهد و هم جلوه‌ای شیک و مجلسی به ظاهر هنرمندان می‌بخشد.

این پارچه لوکس با بافت نرم و درخشانش، حس گرما، تجمل و نوستالژی می‌دهد و امسال در رنگ‌های گرم مثل قهوه‌ای مخملی (موکا موس، رنگ سال)، شرابی و صورتی پاستلی خیلی دیده می‌شود.

پخش-نشدن-ویدئو

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج