۱۵۷۱۶۴۴
۱۱۵۵
۱۱۵۵
پ

عطر یک‌ونیم میلیاردی ایران، خارجی‌ها را مدهوش کرد

در یکی از نمایشگاه‌های تخصصی عطر و ادکلن، یک عطر لوکس ایرانی با قیمت حدود یک‌ونیم میلیارد تومان توانست نگاه‌ها را به خود جلب کرده و نمایندگان شرکت‌های معتبر عطرسازی را شگفت‌زده کند.

برترین‌ها: در یکی از نمایشگاه‌های تخصصی عطر و ادکلن، یک عطر لوکس ایرانی با قیمت حدود یک‌ونیم میلیارد تومان توانست نگاه‌ها را به خود جلب کرده و نمایندگان شرکت‌های معتبر عطرسازی را شگفت‌زده کند. کیفیت رایحه، ماندگاری بالا و ترکیب هنرمندانه اسانس‌های به‌کاررفته در این عطر، به‌حدی چشمگیر بود که بسیاری از بازدیدکنندگان و کارشناسان، باور نمی‌کردند محصولی با چنین سطح کیفی، ساخت ایران باشد.

نمایندگان برندهای مطرح عطرسازی، پس از تست این عطر، از پیچیدگی رایحه، استاندارد بالای تولید و هم‌ترازی آن با عطرهای درجه‌یک جهانی ابراز شگفتی کردند و کیفیت بوی آن را «مدهوش‌کننده» توصیف کردند. این بازخوردها نشان‌دهنده رشد چشمگیر صنعت عطرسازی ایران و توانمندی متخصصان داخلی در تولید محصولات لوکس و رقابت‌پذیر در سطح بین‌المللی است.


 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج