۱۵۷۳۶۶۱
۲ نظر
۸۷۸
۲ نظر
۸۷۸
پ

سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری برای ساخت یک شهربازی در تهران!

عضو شورای شهر تهران با انتقاد از عملکرد سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری، از ابهام در پروژه‌هایی مانند پارک آبی آزادگان، همایش پرهزینه و بی‌نتیجه برج میلاد و تضاد منافع در پروژه‌های مشارکتی خبر داد؛ مسائلی که به گفته او به نقض حقوق شهروندی و شکل‌گیری پرونده‌های قضایی منجر شده است.

عصر ایران: عضو شورای شهر تهران با انتقاد از عملکرد سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری، از ابهام در پروژه‌هایی مانند پارک آبی آزادگان، همایش پرهزینه و بی‌نتیجه برج میلاد و تضاد منافع در پروژه‌های مشارکتی خبر داد؛ مسائلی که به گفته او به نقض حقوق شهروندی و شکل‌گیری پرونده‌های قضایی منجر شده است.

5

مهدی اقراریان عضو شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی درباره‌ی ابهامات در سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران، یکی از ابهامات جدی را «سرمایه‌گذاری روی پارک آبی آزادگان در منطقه ۱۵» عنوان کرد و گفت: در اظهارات شهردار منطقه ۱۵ عدد چند میلیارد دلاری برای ساخت یک شهربازی مطرح شده است. اینکه اساساً سرمایه‌گذار چه کسی است و این طرح در چه مرحله‌ای قرار گرفته، یکی از ابهامات جدی حوزه سرمایه‌گذاری در تهران است.

همایش برج میلاد؛ نمایشی بی‌خروجی

اقراریان نکته دوم را «همایش پرسر و صدای دعوت از سرمایه‌گذاران در ابتدای دوره کنونی مدیریت شهری در برج میلاد» ذکر کرد و افزود: من آن را مصداقی از حکمرانی نمایشی می‌دانم؛ چون پیگیری‌های ما نشان داد تقریباً هیچ خروجی جدی نداشته است.

تضاد منافع و نقض حقوق شهروندی در پروژه‌های مشارکتی

عضو شورای شهر تهران در ادامه به موضوع پروژه‌های مشارکتی شهرداری پرداخت و خاطرنشان کرد: در بخشی از این پروژه‌ها به دلیل ذی‌نفع بودن شهرداری، شاهد تضاد منافع هستیم. به عنوان مثال، متأسفانه بخشی از بوستان‌ها در قالب پروژه‌های مشارکتی واگذار می‌شود برای فعالیت‌هایی که چالش‌های بسیار جدی برای همسایه‌های آنجا ایجاد می‌کند.

وی تأکید کرد: اگر در شهر پلی زده می‌شود، این پل باید از عایق‌های لازم برای آلودگی صوتی برخوردار باشد. قبل از این پل شهروندانی در آنجا زندگی می‌کردند. پروژه‌های عمرانی  و سرمایه‌گذاری شهر، نباید در تضاد با حقوق شهروندی باشد. حقوقی شدن و تبدیل شدن ده‌ها قرارداد مشارکتی به پرونده‌های قضایی پیچیده، نشان‌دهنده چالش جدی در این حوزه است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    شهرداری زاکانی باید چند تا شهر بازی برای تخلیه انرژی سرگرمی میساخت هیچ کاری نمیکنه اصلا

  • ناشناس

    وام ازدواج و قطع کردن وام خرید مسکن کفاف خرید چند متر بیشتر نمیشه اونوقت شهربازی جدید ، هزینه موسساتی مثل مصباح ، سازمان ضدملی مهاجرت ، صدا سیما و حوزه های علمیه میکنن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج