۱۵۷۵۲۰۵
۳ نظر
۶۷۶۳
۳ نظر
۶۷۶۳
پ

ماجرای جلسه کمیسیون امنیت ملی درباره اتفاقات اخیر

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از برگزاری جلسه فوق‌العاده این کمیسیون درباره حوادث، ناآرامی‌های اخیر در کشور خبر داد.

ایسنا: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از برگزاری جلسه فوق‌العاده این کمیسیون درباره حوادث، ناآرامی‌های  اخیر در کشور خبر داد.

5299397

ابراهیم رضایی با اشاره به جلسه فوق‌العاده امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص حوادث، ناآرامی‌های اخیر در کشور، گفت: در این جلسه فرماندهان فراجا گزارشی از وضعیت کشور درخصوص بخش‌ها و استان‌های مختلف ارائه کردند.

وی توضیح داد: براساس گزارش ارائه شده، همکاری مردم موجب کاهش اعتراضات شده است به همین دلیل نیروهای رژیم صهیونیستی و امریکا به سوی مردم تیراندازی کردند تا مردم ما را در پروژه کشته‌سازی به شهادت برسانند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در این جلسه گفته شد که امریکا و رژیم صهیونیستی اعتراضات را مسلحانه کردند و باعث تلفات عده‌ای از مردم شدند.

به گفته رضایی، در این جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن قدردانی از تلاش‌های فراجا و پرسنل خدوم آن بر لزوم روشنگری نخبگان و جناح‌ها در حوادث اخیر، برخورد قاطع با اغتشاشگران و ناامن‌کنندگان، حمایت از نیروهای انتظامی، لزوم ارتباط بهینه مسئولان با مردم، محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی و امریکا و رسیدگی به وضعیت اقتصادی جامعه و مردم تاکید کردند.

رضایی با اشاره به اظهارات رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در این جلسه گفت: عزیزی رییس کمیسیون بیان داشت که ما همه کشته‌شدگان را ضدانقلاب نمی‌دانیم. او ضمن تاکید بر لزوم وحدت همه مسئولان، یادآور شد که اغتشاشات، ادامه جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و امریکا علیه ملت ایران است چون آنها در جنگ ۱۲ روزه نتیجه نگرفتند لذا فاز جدیدی از توطئه علیه نظام اسلامی ‌و ملت ایران را در پیش گرفتند.

 

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ذاخل کشور اتباع خیلی زیاد هستند یکی از عوامل نا امنی همین اتباع هستند

    پاسخ ها

    • ناشناس

      کاملا درسته. اتباع خیلی زیاد شدن و به شدت هم زاد و ولد دارن! برگردید به کشور خودتون. کشور خودتونو آباد کنید و بسازيد!

  • ناشناس

    تورم کنترل کنید همه چیز درست میشه خیلی ساده س

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج