۱۵۷۵۹۹۹
۸۲۲
۸۲۲
پ

نیاز استان کرمان به همه گروه‌های خونی به ویژه O

مدیرکل انتقال خون استان کرمان ضمن دعوت از مردم برای اهدای خون، افزود: به همه گروه‌های خونی به ویژه گروه O و گروه‌های خونی منفی نیاز بیشتری است.

ایسنا: مدیرکل انتقال خون استان کرمان ضمن دعوت از مردم برای اهدای خون، افزود: به همه گروه‌های خونی به ویژه گروه O و گروه‌های خونی منفی نیاز بیشتری است.

6250718

دکتر ایرج شکوهی  درباره وضعیت ذخایر خونی استان کرمان اظهار کرد: هر ساله معمولا در فصل زمستان به دلیل سردی هوا و همچنین سرماخوردگی‌ها، آمار مراجعان به پایگاه‌های انتقال خون کاهش پیدا می‌کند.

وی افزود: همواره تاکید داریم که هم استانی‌ها برای اقدام خداپسدانه اهدای خون اقدام و به پایگاه‌ها مراجه کنند چراکه تعدادی زیادی بیمار تالاسمی( بیش از ۱۵۰۰ نفر) در استان کرمان داریم که نیاز به خون دارند.

شکوهی با اشاره به آمار بالای تصادفات در استان کرمان نیز گفت: عمل‌های جراحی در ۴۲ بیمارستان سراسر استان نیاز به خون دارد و لازم است ذخایر خونی را افزایش بدهیم.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان ضمن دعوت از مردم برای اهدای خون، افزود: به همه گروه‌های خونی به ویژه گروه O  و گروه‌های خونی منفی نیاز بیشتری است.

وی بیان کرد: از همه مردم به ویژه مردم دیار کریمان انتظار است با اهدای خون به هموطنان خود کمک کنند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج