۱۵۷۶۵۹۵
۲۰۸۱
۲۰۸۱
پ

معاون علمی رئیس‌جمهور از زمان بازگشت اینترنت می‌گوید

معاون علمی رئیس‌جمهور: شبکه اینترنت کشور به‌تدریج در حال بازگشت به وضعیت عادی است و محدودیت‌های موجود به‌زودی مرتفع خواهد شد.

خبرفوری: معاون علمی رئیس‌جمهور: شبکه اینترنت کشور به‌تدریج در حال بازگشت به وضعیت عادی است و محدودیت‌های موجود به‌زودی مرتفع خواهد شد.

پیش از این، تمهیداتی اتخاذ شده بود تا در صورت تداوم اختلالات، خدمات اینترنت از طریق «آی‌پی ثابت» به شرکت‌های بزرگ ارائه شود تا چرخه فعالیت آن‌ها متوقف نگردد.

باید توجه داشت که در مدل توسعه اقتصاد دیجیتال، صرفِ اتصال شرکت‌ها به شبکه کافی نیست؛ چراکه تداوم فعالیت این کسب‌وکارها مستلزم دسترسی کاربران و مشتریان به اینترنت است.

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج