۱۵۷۷۰۷۴
۳۰۶۱
۳۰۶۱
پ

اولین واکنش پوتین به تصمیم جنجالی ترامپ

«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه روز چهارشنبه در سخنرانی تاکید کرد که تلاش آمریکا برای خرید گرینلند هیچ ارتباطی با این کشور ندارد و آن را به خرید آلاسکا از روسیه نسبت داد.

ایسنا:«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه روز چهارشنبه در سخنرانی تاکید کرد که تلاش آمریکا برای خرید گرینلند هیچ ارتباطی با این کشور ندارد و آن را به خرید آلاسکا از روسیه نسبت داد.

63727852

پوتین در کنفرانسی آنلاین با مقامات ارشد روسیه عنوان داشت که دانمارک همیشه رفتار خشونت‌آمیزی با گرینلند داشته و با آن همانند یک مستعمره رفتار می‌کرده است.

وی با اشاره به تلاش «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای خرید گرینلند گفت: «در مورد گرینلند… خب، این اصلا به ما مربوط نمی‌شود - اینکه چه بر سر گرینلند می‌آید اما ما تجربه حل مسائل مشابه با ایالات متحده را در قرن نوزدهم داریم، فکر می‌کنم در سال ۱۸۶۷. همان‌طور که می‌دانیم، روسیه آلاسکا را فروخت و ایالات متحده آن را از ما خرید.»

این مقام روس ادامه داد:‌ «اگر حافظه‌ام یاری کند، مساحت آلاسکا حدود ۱۷۱۷۰۰۰ کیلومتر مربع است.... شاید کمی بیشتر و ایالات متحده آن را به قیمت ۷.۲ میلیون دلار آمریکا از ما خرید. با در نظر گرفتن قیمت‌های امروز و احتساب تورم طی همه این دهه‌ها، آن مبلغ چیزی در حدود ۱۵۸ میلیون دلار می‌شود. مساحت گرینلند کمی بزرگ‌تر است - حدود ۲۱۶۶۰۰۰ کیلومتر مربع... شاید آن هم کمی بیشتر. یعنی اختلافی در حدود ۴۵۰۰۰۰ کیلومتر مربع. پس اگر این را با هزینه خرید آلاسکا توسط ایالات متحده مقایسه کنیم، قیمت گرینلند جایی حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون دلار خواهد بود.»

گرینلند بخشی از پادشاهی دانمارک است؛ با این حال رئیس‌جمهور آمریکا بارها اعلام کرده است که این جزیره باید بخشی از ایالات متحده شود. مقام‌های دانمارک و گرینلند به واشنگتن هشدار داده‌اند که انتظار دارند به تمامیت ارضی آن‌ها احترام گذاشته شود.

پوتین همچنین با اشاره به دعوت دونالد ترامپ از روسیه برای عضویت در شورای صلح غزه، ضمن قدردانی از این دعوت گفت: «ما همیشه از هرگونه تلاش برای تقویت ثبات بین‌المللی قدردانی کرده‌ایم و دولت کنونی آمریکا نیز کمک‌های زیادی به حل بحران اوکراین کرده است.»

وی افزود: «در رابطه با شراکت‌مان در شورای صلح به وزارت خارجه اعلام شده که اسناد دریافت شده مرتبط با این مسئله را مطالعه کرده و به رایزنی با شرکای کلیدی‌مان بپردازند. تنها پس از آن است که می‌توانیم به این دعوت پاسخ دهیم.»

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه با اشاره به اینکه مسکو درحال رایزنی با ایالات متحده درباره استفاده از دارایی‌های مسدودشده روسیه پس از امضای توافق صلح میان روسیه و اوکراین است، اظهار کرد: «با توجه به رابطه ویژه روسیه با مردم فلسطین، به نظرم ما می‌توانیم یک میلیارد دلار از اموال بلوکه شده را به شورای صلح اعطا کنیم و باقی اموال بلوکه شده در آمریکا را می‌توان برای بازسازی مناطقی استفاده کرد که در درگیری‌ها میان روسیه و اوکراین آسیب دیده‌اند.»

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج